Monday, June 4, 2012

Tronnnnnnnnn ! :D

hai !
nampak gambar dkt atas tu ?
k orang panggil dia Tron .
kita pun tak tahu knp org panggil dia mcm tu .
kita suka panggil dia Hero Johor sbb
dia sorg je budak silat lelaki dari Johor
yang dapat wakil Malaysia time game dkt Surabaya nanti :')
dia boleh dikatakan kawan baru kita laa Hihi
kita baru kenal dia time involve team Johor ni .
bfre ni kita kenal muka dia je .actually dia persatuan lain .
hmm .time dekat Selangor ,kitorg tak bnyk bebual .
tak tahu laa siapa yang malu sbnrnya Hahhaa
dah balik jb baru nak bebual .choyyyy ! hahaha
muka je garang .tapi ,dalam hati ada taman woiiiiii !:D
Tron ni sumpah tinggi gilaaa !tengok gambar pun dah tahu kann ?haha
actually kita nak bgtau yang kita letak Twitcon gambar ni,
then ,dia pun letak DP dia gambar ni .
haha nampak tak kebetulan dia dkt mana ?cehhhh !haha
Nice to know you ,and thanks for being nice new friend Tron :)
byeeeeee :D

No comments:

Post a Comment