Saturday, June 30, 2012

Green House is Hot To Go!



Maimunah is a Green House.
Even we got number 3, we know we still awesomeeee!!! Muchh!!! Haha :D
It's okay it's alright, come on green house fight fight fight!!!!

Silat Warrior Sigs - Sportday ♥

 Regu Puteri Johor with our lovely coach, Abang Addin ♥

We, Silat Pahlawan Sultan Ibrahim Girl School ♥
FTW!


Forever our coach, Abang Addin :D
Abang, thanks for your guidance and your effort to us.
We can't replace you kindness brother!
Thanks for everythings!



WE LOVE US! SILAT WARRIOR FOREVER AWESOME! ♥

Friday, June 29, 2012

eff.



I saw you with her, but it's okay. As long as you happy :'/
There's no tears I can cry for you anymore because I'm used to be heart broken.

Saturday, June 16, 2012

Forever my angah.. :'(

He's my Angah. My second abang.
He will continue his study soon dekat Poli Melaka.
Maybe time hari pendaftaran dia tu, kita... Tak ikut :'(
Sebab that day hostel tak balik.
I'm bravely swear, I'll miss him. Muchhhh!!!
Sebab apa? Sebab dalam adik beradik kita,
kita paling rapat dengan dia. Ye dangan dia.
Kita tak rapat dengan Along. Dengan adik kita yang Aisyah tu lg laa..
Kalau adik adik lelaki kita tu memang laa rapat.
Maybe sebab umur kita dengan dia tak jauh kot. Kita 17, dia 18.
Siapa yang ada abang kakak tu mesti faham :/
Kita tanak cakap banyak ahh kann..
Bebual baru panjang ni pun dah menangis mcm apa kot.
''Chill k pyqa? Abang awak tu prg Melaka je..''
Ahhhhh tak boleh laa nak sedapkan hati sendiri!! Failed!
Okay laa kita chiaw dulu ahhh. See yaa :')





Babe, nanti aku try outing k? Aku try minta balik time nak hantar kau tu.
Aku tak kiraaaaa! Kalau ikut hati, nak ikut jugakkkk!!
Tapi, kalau aku tak dapat balik, sorry tau.
Aku tahu, kau pun nak aku ikut kan?
Kau beriye tengok calender, check aku balik ke tak. Haha :'D
Sepatutnya aku balik tau minggu tu.
Tapi sch aku ni haaa, tetiba cuti pulak semalam.
Then hostelite nanti 3 minggu tak balik. 3 minggu tauuuuu!!!
Angah, kalau aku tak dapat ikut. Kau takecare tau dekat sana!
Nanti baru kau tau macam mana hostel life.
Selama ni kalau aku mengadu pasal hostel, kau reject reject je ea..
So lepas ni, turn kau pulakkkk! Haha.
Kalau kau mngadu apa apa dkt aku... Habis ahhhhh! XD
Dahh ahhhh! Penat aku habis air mata sebab kau! Haha.
Doakan aku lulus untuk outing nanti k? Pleaseeeee :'D
Kbye Xo



Name tagggggg!!

Hi all !
Nak cerita ni.. Korg mesti nampak name tag dalam gambar dekat atas ni kan?
Hmmmm now name tag tu dah hilanggggg!!
Kita bawa name tag ni time game silat dekat Selangor haritu..
Maybe tercicir kot.. Sedih ahh camni!!!
Name tag tu dalaa satu class buat. Mahal pulak tu!
Nanti kalau kena pakai, kita sorg je takde. Cane??
Alaaaaaaa spoil betul laa. Dah tu je bye.

Friday, June 15, 2012

Alone Day :'D

Hi! Assalamualaikum :)
Tadi kannn.. Sigs ada open day tau.. Ayah kita yang datang amek result.
After amek result, sepatutnya boleh terus balik rumah sebab this week minggu balik hostel.
Tapi! Kita tak balik! Sebab ayah pergi office dia balik. Sedih woiiii! Haha
So kita tunggu laa dekat hostel tu sorg sorg. Ayah kata dia amek petang.
Kita nak buat apa sehh sorg sorg dekat hostel tu?
Pukul 9 semua dah settle dah.. Lama lagi kot nak tunggu petang.
So kita lepak laa kejap dekat hostel tu, sampai tertidur! Hahhaa XD
Lama lama dah boring, kita pun tak tahan.
Kita pun decide nak gerak CS, even dah takde pape. Lepak je sana.
So kita call laa cab. First time kot naik cab sorg sorg!! Awkward gila! :O
After sampai, kita buat laa hal sendiri. Yelaa.. Kata lepak sorg sorg kann.. Haha
Lepastu tunggu je ayah amek pukul 3 lebih. Then terus balik rumah :)

 Shopping dekat Popular! Haha layannn :D
Kita ni beli je lebih, tapi kalau tak baca tak guna jugak kan? :p

 Bila dah lapar... Camni ahh jadinya!!!! Hahha XD
Seriously air tu sedapppppp! Yummyyyy!
Auntie Anne's? Takyah tanya laa sedap ke tak.. :D

Segan pulak nak lepak foodcourt tu lama lama.
So kita lepak laa Tutti Frutti kejap before ayah amek.
Lgpun haritu mmg ada plan nak makan TF harini, tp
org yang kena belanja tu tak boleh datang Haha. Sokey. nx time ada :D

Okayy dah habis cerita. Amigosssss Xx

Sunday, June 10, 2012

Bila kitorg dah mula ..... haha

Hi guys !
Takde benda nak story
Just see our annoying picture k?
Saya layankan adik saya je sebenarnya. Sumpah tak tipu!
Dia yang suruh update dekat blog ni. Hahha gasakkk ! XD
lagipun after ni dah naik cuti , cnfirm cnfirm laa blog ni berhabuk balikkk !! :O
k jom tengok gambar :p


 *sumpah time ni tengah tahan ketawa ! :D







Haaaaaaaa ! ni semua style dia laa niiii ! Saya ikut je , layankan je dia ni ! haha
K saya tahu dia lagi putih dan cantik daripada saya ! Surrender to admit it ! :p
Tapi saya tak kesah , saya sunburn pun sebab saya active dkt sekolah. Tak mcm dia !!
Cewahhh ! Nak sedapkan hati yang lara !! hahahha mtl laa wehhhh :D
Hmmm klaa tu je and byeeeeeeee !! :D

Tuesday, June 5, 2012

Happy Birthday Adikkk :)

Hi semuaaaaaaaaaaa ! :D
05062012
Harini birthday adik kita , Aisyah Amran .
So ,i would like to wish her Happy Birthday ,
may have a bless and please be more mature k ? :)
Kitorg celebrate dkt Secret Recipi je tadi .
Gambar tak bnyk , tapi tengok jelaa k ?
hihiiiiii :D

Birthday Girl :D


Haha bila Ayisy dah buat muka habis aahhhhhhhhh :D

New York Cheese Cake , yummehhhhh :*

Rasberry Cheese Cake :)

Dia makan solooooooo :p

Me , with my fav flavour cake . Aummmm :D

Want some ?
No you can't :D

Tiramisu Cake pulakkkkkk :)



Sumpah ni favourite sayaaaaaaaaaaaa!!
Vanilla Milkshake bebehhhhhhhh :*


Adik minum Oreo Milkshake !
Ayisy tu buat apa pun saya tak tahu laaa Hahaha

Ayisy sumpah gedik k gedikkkkkkkkkkkkk Hahha :D

At last , Fish and Chips and Vanilla Milkshake :*

Jemput makan :')

Dia ikut saya jugak , Fish and Chips :p


Kesian kan Ayisy nak minum tapi mcm tak sampai :'D
Asyraf makan spaggeti selai selai . Geram je tengok! Haha




Mozzarella Baked Fish !
kalau tak saya nak order ni , tapi takpe laa . Angah dah order :)

With Akmal , my forever Angahhhhh ! Hahhaa

Ahhhhh tudung ! Lantak lahhhh ! Hahha
bila dua dua dah buat muka , camni laa Ahaa
jam nak sama laa kann ? nasib baik colour lain :p


Berebut nak bayar parking sampai 4 orang ? k...


Before balik , kitorg singgah Snogurt kejap .
tak makan dekat sana , just take away sebab dah malam sangat .
Snogurt ni mcm Tutti Frutti jugak laa . tapi flavour dia tak bnyak .
tapi sedap dia samaaaaa ! haha

K that's all . Byeeeee :D

HARIMAU SELATAN ♥

Afif, Muiz, Ayem, Zarul, Syafik, Tron, Iwan, Hasyir, Azrul, Aziem, Nizam, Maizal, Black
Puteri, Sofia, Dedek, Pyqa, Dina, Qila, Dekja
Ckin, Yaya, Nopie, Ayu
MISS THIS MOMENT SO MUCHH LIKE HEAVENNNNNN !
COME ON JOHOR ! WE ARE AWESOME HARIMAU SELATAN !
:'D