Wednesday, May 23, 2012

Saturday, May 5, 2012

Along's and Angah's birthday :D

hyee Assalamualaikum ;)
harini family kita celebrate birthday
Along and Angah kitaaaa :D
sukanyaaaaa !hahahaaa
even act Along punya birthday 8 April and Angah punya 30 April .
tapi harini baru ada masa nak gether sama sama :')
ehh act kita tak balik tau this week .tp nnth tetiba mcm mana hostel bg balik .
in the same time ,along kita pun cuti seminggu .so dia balik laa jb .
dah lama tak jumpa alongggg !yelaa kita dekat hostel .dia dekat kelantan :O
hehe .nampak tak kebetulan dia macam mana ?rezeki wehhhh ! :D
hm .malas laa nak cerita panjang .
tngok gambar je okay kott ?kann ?
hahaaaaa

beli cake then celebrate dekat rumah je ;)
Blueberry Cheese Cake from Secret Recipi <3








presents :)
kita tak tau nak beli hadiah apa .
yelaaa .bajet pun takde laa banyak mana .so saddd :')
ni Along punya :)

ni angah punya :)


malam .
celebrate dekat My Friend Tomyam :)

dekak je ann ?kita memang suka buat peace mcm tuu Lol
i love myself <3

mama and adik :)

haaaa time ni dalam kereta .gambar tak lawa kan ?tau dahh :D
tapi saje nak post jugakk sebab adik kita yang Ayisy tu nak sangat tunjuk
yang jam dia ada lampu :p


kita makan ni jeeeeeeeeeee :)
hahahahahahaa


hmmm k that's all .byee !
ehhh kejap kejap !kita nak say sorry jugak .sbb dah lama tak update .
well ,biasa laa .lately always busy laa .always !
dgn study nya ,silat nya .
heheee .okayy .till here .amigossss :*

Friday, May 4, 2012

my stationaryyysssss

hye !
supp ?ada org tak ni ?sukati aku je nak ber hye sorg sorg .haha .
k act tak tau nak update apa sebab mcm dah lama sangat ta update :/
so mcm blur kejap cara cara nak mengupdate tu Haha
takde benda laa nak cerita .act malas -,-
tp ada org suruh update .so kita hentam jelaa ea entry kita ?
hmmmmm kita nak cerita pasal stationary kita laa Hehe
tp bfre tu .nak bgtau something .

me ,Afiqah Amran .that people choose to call me pyqa ,ada nama lain jugak .

dekat class ,org panggil kita LILO .yeahh lilo .

budak class lain pun ada panggil kita lilo .
pelik kann ?sangat ?kelakar ea ?k sukati laa nak ketawa ke hapee .
tapi comel je kan nama lilo tuu ?????
k perasan kejappppppppp :p
act nama ni nama senior kita dulu .time tu kita f1 ,dia f4 .
mmbe dia semua panggil dia lilo .
tp bila dia dah blaa ,kita pulak yang guna nama ni .suddenly !
tak tau macam mana boleh terguna .haha .

so i wrote 'lilo' at all my stationary ,even every each colour pencil pun Haha :)
k tu je kott na cerita Lol
imma loyal with Pilot's <3



bye semuaaaaaaa :*