Saturday, March 10, 2012

Family Day at UKR :)

hyee semua !apa khabar ?ouhh i'm good :) hihi .dahh lama kann kita tak update blog ni ?dah berhabuk dah punn Hahha well ,i'm quite busy laa .SPM kononnyaaaa !ahaa .k actually nothing much to story .just in this early morning kita gerak pergi Ulu Kalong ,Selangor for Family Day Keluarga Ell 2012 .hmm tak tau laa na cerita apa .tengok jelaa gambar gambar ni k ? ;)


we're ready to go :)

nampak sangat kann dia tak ikhlas nak senyum ?k tak apa :)



i'll miss my Nico Mico for 4 days :')




adik adik kita :)


k time ni kita buat surprise dalam kereta :O
kita bagi birthday present ayah time otw .
even birthday ayah lama lagi ,tapi tak salah kan bagi awal ?hikhikk
kotak present tuu mama yang pegang .tapi .jam tu ayah dah pakai :)



ouhh lighting --'


time ni dah sampai Melaka .so berhenti lunch dekat Restoran Jejantas .

we're in RED <3




A&W jehhhhhhh Hahhaa


after 6 hours in journey ,baru laa sampai ke destination yang dituju Ahaa
WELCOME :D








ni dekat belakang chale .natural beauty was Awesomeeeee !




ayah ,mama ,abang and ayisy <3


on our way to tazkirah session (:


PEACEEEEEEEEE ;D

the next day : morning activity :)
jalan jalan After played a few games :)







sumpaa best ! :D


air sejuk gila time ni !serious tak tipuuuu .shakinggg Hohoooo




nak tulis nama .konon sweet lettewwwww :p


see ?! ayisy nak pergi dekat air punn takut .sebab sejuk sangat !


COOKING TIMEEEEE !
for our breakfast (:


akmal goreng kacangggg ! haha


telur dadar dia tak boleh nak besar lagi laa kann ?hoho


ready to eattttt !anyone ?hehe


nasi lemak :)


alone ? padan muka .orang sombong takde siapa nak teman Hahhaa




lepas makan ,apalagi ?dah tak reti reti ?terjunnn lahhhhhh !


kita sendiri tak kuat nak tahan air sederas ni tau !tak tipuuu ! :O


ehh ?ayah ?sorang je ke ?nak usha bolee ?hikhikk




tidak melupakan tradisi :)
selagi air sungai mengalir ,selagi tu kita boleh guna untuk kegunaan harian .
jangan membazir .cewahhhhh !


we're leaving Ulu Kalong Resort :')

byeee !thanks for watching !
see you at the next post :D

No comments:

Post a Comment