Tuesday, March 13, 2012

Institut Pediatrik ,Hospital Kuala Lumpur :')

assalamualaikum semuaaaaa !again me !hihi .
nak cerita apa ekk harini ?
scroll jelaaaaahhhhhhhhhhhh !haha


hyee !i'm afiqah .and i'm ready to my appointment at Hospital Kuala Lumpur .
hoping everything's alright :')



arrived
Institut Pediatrik ,Kuala Lumpur .



going to Klinik Pakar :')



sabar menunggu giliran Hahhaa :')


whooppsssssssssssssssyyyyy !


tangan dah ready Hahhahaa


bismillah ...







ouchhhh !kena 3 kali cucuk !sebab dia nak 5 botol darah !
sabar jelaa .hanya mampu berserah Lalalaaaa


i'm still okayy .bcause ,i'm strong :'D
iron lady Trolololololol :p


sabar menunggu giliran untuk jumpa doctor kita :')



after 4 hours at HKL ,
at last ..
the result was ,alhamdulillah saya semakin sembuhhhhhh :'D
so ?apalagi ??
dahh tak reti nak balik ?hihi :D


we're going back to rumah atok .


sampai sampai je rumah atok ,tngok adik adik kita semua dah main
dekat playground ! Aisyah ,abang ,Ayisy .
so takan kita nak tngok je kann ?
join laa sekali Hihiiiiii :D
look at his front teeth :p
two was lost Hahhaaa


nampak tak perempuan yang bertudung hijau tuu ?
she's my maktok .mean my nenek laa :)



see-saw ?punn boleh :)


we're ready to back Johor Bahru :)



Align Center
magnummmmmmm yummeyhhhhhh !


klaa tuu jee kott nak share ?hehee .
byee semua ,assalamualaikum :)

Monday, March 12, 2012

jalanjalanjalan

hello mates !
kita tade benda ahh nak cerita .tngok gambar punn boleh ann ?ahaa
harini kita jalan jalan .nak ikut ?jommahhhh !


are you ready kids ?hahhaaa
morning peaceeeeeeee :D


he's my boyfriend ,my forever Superman ,Ayisy Wafiy <333


we're going to .............


ZOO NEGARA !


mama kita belanja jajannn Heheee :*


siapa tak ada tag ni tak boleh masuk !
kita ada .siapa tak ada ,tinggal luar tauuu :D

pakcik ni tnga ice breaking kejapp ..
give us some info about Zoo Negara :)


here we gooooooo !


giraffe :)



elephants :)



bangau .eh ?yelaa kott :D



rusa ..




madaa dia jehh yang pgg twisties ! :'(


leleeeooooo :D








Raja Rimba .kann ?hahhahaha


nampak tak betapa malasnya male lion ?paling ta punn 2 jam jehh dia sedar --'





Sang Belang tnga nyenyak tidur dekat atas katil dia :3


wakaf Harimau Malayaaaaaaaaaaaaaa !
leleleleyaaaa oooooooo Bhahhahaa mtl !


our transport :)




the landaksssss :DD


tak ingat laaa apa nama binatang ni -,-
yang penting tanduk dia panjang gila yang amatttt !



ostrichesssss yang comel Hihii


badakbadakbadakkkkkk


Muzium Lebah Sedunia .takan tak reti eja kott ?ahaaa


hiphiphipppooooooooooooooo !
Si Badak Air Hahhahaha


kteorg nak balik dahhh .
nak prg jalan mana lagi ekk ?hmmmmm .....


we're going thereeeeeeeeeeeee !

KLCC !
*macam jakun .macam tak pernah prg je kann ?hahha








after KLCC ,kteorg prg dekat satu mall ni .tak ingat apa namanya .saje .
kata jalan jalan kann ?hihi

mama punn dah ayan candy ?habisslahhhhhh :O



kterg dah habis shopping dahhh !
ehemm ehemmm .nampak tak kita pgg apa tuu ?nampak takk ?
kita pgg one of favourite dessert kita tuuuu ,cendol pulut !aummmm ! :D



after mall tuu ,gerak prg rumah atok lagi .
ni pemandangan UNITEN dari rumah atok .



dahh ?dahh habis laa untuk harini .jumpa next post k ?seeyaaaaaaaaa ! :*