Saturday, February 25, 2012

brokethesecret .


hyee :) semalam kita prg bandaa dengan Yanie and Dila .dyeorg balik naik bus ,kita tunggu abang kita amek dekat situ .firsly pyqa shops dekat popular .pyqa tak tau apa yang pyqa beli sampai rm100 lebih --' .then Dila balik ,pyqa lepak dengan Yanie .

k time ni boys daa datang So kteorg lepak 4 orang one table .hm time ni jugakk laa semua secret daa terbongkar .haaaa baru korang tau siapa aku dengan Yanie :') time tuu sumpaa macam na nangis punn ada .bila pyqa bongkarkan secret deorg ,act pyqa sendiri punn menggigil like seriously !tapi ,nak buat macam mana .takan nak kalah macam tuu jehh ann ?beta punya beta ,last last pyqa dgn Yanie yang menang .kesian jugakk dekat dyeorg ,tapi na buat macam mana ?siapa suruh tipu kteorg ann ?tp pyqa dgn Yanie still bolee acpt na mmbe dgn dyeog laa .so kita 4 orang daa jadi mmbe macam biasa ,daa tade benda na tipu tipu lagi .kann lagi best kalau semua jujur dgn diri masing masing :)

hm .lepas semua daa settle ,Yanie dgn sorg lagi tuu daa blaa .so tinggal laa pyqa dgn Eff .lepak dua orang .tiba tiba abg pyqa datang ,dia ajak tngok movie .tp pyqa tana .last last abg pyqa tngok movie dgn sorg mmbe dia And pyqa just stay with Eff .lama gila kteorg lepak :D after abg pyqa habis movie pukul 7 tuu ,kteorg punn nak gerak balik laa kann .and guess what ?pyqa sendiri tak sangka yang abg pyqa tu bermurah hati nak hantar Eff tuu balik rumah Hahha na bdekak siakk time tuu ,sumpahhhh !so abg pyqa daa ajak ann ?Eff punn on jelaa .and time dalam kereta ,Eff ada bisik something dekat pyqa <3 i'll never forget that moment :')

after daa hantar Eff balik ,pyqa ,abg pyqa nd mmbe dia round uda kejap .na beli birthday present ayah .tp birthday ayah lagi one month .saje na beli awal awal Hehe .after daa beli .terus balik rumah sebab abg pyqa na balik Kelantan malam ni jugakk .so pukul 8.20 sampai rumah ,pukul 9 keluar balik prg KTM .penat sehhh ,ngantuk pulakk tuu Ahaa k until here ,byee :)

No comments:

Post a Comment