Saturday, February 25, 2012

happy birthday Shera !

NOR SHAHIRAH BINTI HJ SAFARI

Happy birthday to youu
Hapyy birthday to youu
Happy birthday to Shera
Happy birthday to youuuuuu !

hyeee Sheraaaa !happy birthdayyyyy awakkk !
may have a blast and hope all your wishes comes true sayang :)
ILOVEEEEEEEEEYOUUUUMUCHHHHHSHERRRR <3

new mate ♥

240212 ,i have new mate .i'll take care of it bcause i love it <333

byee along ;')

just arrived KTM .




otw nak naik train :')

time ni dahh dalam train .tak sampai 3 jam jumpa dia semalam ,byee along :')

brokethesecret .


hyee :) semalam kita prg bandaa dengan Yanie and Dila .dyeorg balik naik bus ,kita tunggu abang kita amek dekat situ .firsly pyqa shops dekat popular .pyqa tak tau apa yang pyqa beli sampai rm100 lebih --' .then Dila balik ,pyqa lepak dengan Yanie .

k time ni boys daa datang So kteorg lepak 4 orang one table .hm time ni jugakk laa semua secret daa terbongkar .haaaa baru korang tau siapa aku dengan Yanie :') time tuu sumpaa macam na nangis punn ada .bila pyqa bongkarkan secret deorg ,act pyqa sendiri punn menggigil like seriously !tapi ,nak buat macam mana .takan nak kalah macam tuu jehh ann ?beta punya beta ,last last pyqa dgn Yanie yang menang .kesian jugakk dekat dyeorg ,tapi na buat macam mana ?siapa suruh tipu kteorg ann ?tp pyqa dgn Yanie still bolee acpt na mmbe dgn dyeog laa .so kita 4 orang daa jadi mmbe macam biasa ,daa tade benda na tipu tipu lagi .kann lagi best kalau semua jujur dgn diri masing masing :)

hm .lepas semua daa settle ,Yanie dgn sorg lagi tuu daa blaa .so tinggal laa pyqa dgn Eff .lepak dua orang .tiba tiba abg pyqa datang ,dia ajak tngok movie .tp pyqa tana .last last abg pyqa tngok movie dgn sorg mmbe dia And pyqa just stay with Eff .lama gila kteorg lepak :D after abg pyqa habis movie pukul 7 tuu ,kteorg punn nak gerak balik laa kann .and guess what ?pyqa sendiri tak sangka yang abg pyqa tu bermurah hati nak hantar Eff tuu balik rumah Hahha na bdekak siakk time tuu ,sumpahhhh !so abg pyqa daa ajak ann ?Eff punn on jelaa .and time dalam kereta ,Eff ada bisik something dekat pyqa <3 i'll never forget that moment :')

after daa hantar Eff balik ,pyqa ,abg pyqa nd mmbe dia round uda kejap .na beli birthday present ayah .tp birthday ayah lagi one month .saje na beli awal awal Hehe .after daa beli .terus balik rumah sebab abg pyqa na balik Kelantan malam ni jugakk .so pukul 8.20 sampai rumah ,pukul 9 keluar balik prg KTM .penat sehhh ,ngantuk pulakk tuu Ahaa k until here ,byee :)

yaya !


comel tak bendalah ni ?comel kann ?yang warna pink tu ,pen .yang warna merah tu ,pensel .ehhhh !na tau tak siapa bagi ?teka lahhh !haha .klaaa lambat sangat teka .ni tablemate kita yang awesome tu bagi ,Yaya :) haritu dia prg cameron So dia belikan souvenir untuk kteorg .memang agak lambat laa kann nak post But it's better late then never Hihii thanks yaya Me appct it muchhhh <3

tak faham laa kenapa dia rajin sangat kumpul Hotwheels sampai
banyak banyak macam ni .daa bolee bukak kedai dahh Hahha
actually ni collection hotwheels cousin kita Kbyee

Tuesday, February 7, 2012

kurakuratidur :D

tortoises kita tidur :DD


si Nico tuhh tengok jehh Mico tidur atas batu .jealous lettewwww :p


tengok si Nico tuhh ,ta sempat naik daa tertidur dekat situ Haha bdekak siakk XD


after Nico tidur ,kita angkat dia prg dekat batu sebelah sana ;)


heheee jahatt tak kita keluar kann Mico time dia tengah tidur ?hahhahaa lol


kitasayangtortoiseskitasebabmerekacomelkbyee

Saturday, February 4, 2012

nicomico :)

hellooooooooooo !
kita daa ada nama baru untuk tortoises kita dua ekor ni .
seekor Nico seekor Mico :)
hahhaaaa punn bolee kann ?redahh jelaaa :D
ilovemynicoandmicokbyee

Friday, February 3, 2012

pyqayanieummuleffdiey :D



assalamualailkum :) hyeee uolls !hahhaa
this week minggu balik hostel ,so harini kita balik laa rumah kann ?takan na stay hostel pulakk ?hahaa .so macam biasa ,bfre balik rumah ,kita lepak cs kejap .this time prg 3 orang jehh .kita ,Yanie and Ummul .datang datang terus org mcd ann sebab daa promise dengan yanie na teman dia makan mcd bcause last minggu balik haritu dia daa teman kita makan tuttifrutti .hm give and take laa kann ? hehee :)

after prg mcd kteorg round round kejap beli barang while tunggu si D ,mmbe yanie ni sampai .last last si D tuu sampai lambat gilaa ann Padahal janji pukul berapa sehhh Grrrr penat tunggu --' time D daa sampai ,F punn sampai sekali :) so ta dapat laa kita lepak dengan D kejap sebab kita follow F jehh Hihii kesian sehh D .dia datang jehh ,Yanie dana balik dahhh .jumpa ta sampai 5 minutes kott ?ahaaa tulaa siapa suruh sampai lambat ann ?hahahhaa lol

okayyy now na story ,kita jumpa F tadi :') lama siakkk ta jumpa dia !ada laa dalam 3 months something kott Haha tadi jumpa so far okayy jelaa Ahha lepak foodcourt jehh ,punn bolee (: then daa bebual punya bercerita punya bdekak ,ayah punn call kita cakap dia daa sampai .F punn hantar laa kita sampai level bawah tuu and so on :)

habis daa ceritaaaa Hahhaa tu jea kbyeeee and ilovetodaybutihatetodayshomeworkss :'D

snapp Hahhahaa


hyeeeeee !
buruk ann muka kita dalam ni ?haaa tak kesah laa .muka budak sekolah .muka orang penatttttt biasa laa Hahahaa tapi kita na upload jugakk sebab ni first time kita amek gambar dengan Yanie and kawan kawan kawan kita tuu for this year Hehee ni punn 4 orang jea ada ,Yaya Shera Mirazack ta datang extra class that time So sadddddd Bhahhaa k tuu jea na share act Byee :D