Sunday, January 29, 2012

tortoises :))




hyeeee semuaaaaa :D
kita baru balik dari Umall tadi ,kita beli tortoise Heheee
kita memang daa lama na bela binatang ni .ta tau laa kenapa ,
geram tngok binatang ni ,comel !comel sangat Hahahhaha so ,
untuk mengelakkan tortoise ni tade kawan ,kita beli laa dua .
kita ada bagi nama ,seekor TULK seekor lagi CULK .
tapi ,macam ta sedap ann ?maybe kita akan tukar kott .
nanti kita minta kawan kawan kita bagi idea Hehheee
klaaa tu jehhh na share Ahaaa
ilovemyTulkandCulk :))

Friday, January 27, 2012

second chance :'/

while on call semalam ,aku buat ny .
merepekk kann ?ahh tak kesah lahh .daa terbuat ,na buat macam mana --'
aku tau benda ny buruk .yelaa ,aku buat punn sambil nangis ann -,-
I gave you a second chance So i hope you'll never waste it :'/
i know ,i'm not the best for you my dear AA .
i'm so sorry for all my mistake Byee :'|

Thursday, January 26, 2012

i just miss you ,AA :'/


aku rindu kau .5 hari kau hilang .tapi aku ego .aku ego tana cari kau .aku na kau yang cari aku .maafkan aku .aku tau aku ta bolee happykan kau .semuanya berubah since hari jumaat .it's on FRIDAY !yeahhhh .you hurt me !sumpaa aku sentap gilaa hari tuu .dengan ayat ayat yang kau cakap dekat aku even that day is our anny .huhhh .aku sedih ,tapi aku tau kau ta sengaja na buat macam tuu kann ?it's okayy .aku daa maafkan kau sayang .aku tau ,aku punn ada salah dekat kau .selama 5 hari ,tiap tiap malam aku nangis fikir pasal hari jumaat lepas .aku ta tau na luahkan dekat siapa .so i take a sheet of paper and write on my feelings .heart to paper ?i'm still okayy :')

with your picture ,
byee AA :'/

*take a picture and write a note in tears :'(

Wednesday, January 25, 2012

Tuesday, January 24, 2012

Monday, January 23, 2012

family trip :)

assalamualaikum :) hyee semua ,apa khabar ?
kita ta sihat ny .tnga demam and selsema Hahha :')
just na cerita Sabtu lepas sampai Ahad semalam ,kita ada prg Muar ,
sebab ada wedding dekat sana .then kita bermalam dekat sana .
tapi malam tuu ,kita ada prg Melaka jugakk ,parents kita na makan
ikan bakar dekat sana .haha .semata kann ?
macam tade dekat jb jehh ikan bakar tuu --' .tapi ada something interesting
dekat tempat ikan bakar ny ,na tau apa ?dekat sini ,tade nasi putih !
kteorg makan dengan Nasi Lemak .haaaaa special kann ?
or maybe we can call UNIK :D hahaa .after dinner ,
kteorg prg Muar balik ,tidur sana .kteorg tidur dekat Muar sebab ,
mama kata ,dia na brkfst satay dekat sana .haaaa ,korg na tahu apa yang
special sangat satay dekat Muar ny ?special nya satay dekat Muar ny
sebab jarang ada time malam .kalau dekat Jb biasanya malam jea kann ada ?
kalau dekat Muar ,lain .brkfst time ,belambakk gilaaa :D
hm klaa ta larat na type panjang panjang ,enjoy gambar gambar ny kayy :))




*act na tidur hotel lain ,tapi semua daa full .
so alhamdulillah ,ada rezeki dekat sini jehh :')


going to level 7 (:


daa sampai Melaka ,
restoran KITA :)
the place that we ate ikan bakar :D





drpd Melaka ke Muar ,Aisyah tak kenyang lagi Hahhaa
secret recepi ?layannnnnn :D


see !tengok laa Ayisy dengan Asyraf tuu .macam mana kteorg na tidur ?
HAHA


the next day ,
going to breakfast satayyyyy :)


na cerita ny ,kedai satay tuu full gilaa tau time kteorg sampai .
sampai tak cukup kerusi na duduk .ada yang kena berdiri .
ada yang mngadu satay lambat sampai laa apa laa Hahha so my parents plan ,
bungkus jea satay tuu then balik hotel ,makan dalam bilik .tapi ,
dengan idea bernas Aisyah ,kteorg tukar plan ,makan dekat Tanjung Emas <3
huuuu angin pagi dia ,sepoi sepoi bahasa gituu Bhahhaahaa





melihat pemandangan dekat tepi laut ny ,
teringat movie Ombak Rindu :') ahaa



ehemm .budaa baju purple tuu na usha kita lahh :D hahhaa


sweet tak kteorg ?jangan jealous uollssss Hahhaha


Asyraf :)


panas na date ,so tukar tempat Ahahha



alaaa tinggal sorg ny ,siapa na teman ?hihi


Ayisy Wafiyyyyyyyyyyyyy <3


tnga tunggu bot sampai :)


yeayyyy .kita daa naik bot :D jangan jealous Hahha
safety first :p



*bahan binaan yang akan diexport ke luar negara .



*idk either rumah or kedai but yang penting it's terapung :O



*nampak tak ada brige dekat depan tuu ?
that is Jambatan Muar 2 if i'm not misteken :)




*Pejabat Daerah Muar .




*Muar Traders Hotel ,dari jauh :)




*bangau ohh bangau :D hahaha


*Aisyah .

*Afiqah Amran <333

*k alhamdulillah daa sampai ,Jeti Tanjung Emas ,Muar :'D






*away to hotel .

*arrived hotel .

*packed our stuff and ready to go :'D

*pemandangan dari bilik kteorg ,tak nampak laut --'



hehee budak ny sayang sangat dengan bantal dia tuu :D

byee Muar Traders Hotel :')


pyqa saje ajak ayah prg Restorant Kopi 434 bfre balik Jb .
dnga citer ,famous dekat Muar and
tak sangka pulakk ayah agreed Hehe :D
so on ..


Mona Lisa pegang Kopi-O ?punn bolehh :3

*na jugakk bergambar dengan Mona Lisa bersama Kopi-O nya :D haha






nyumm nyumm ,roti bakar dia serious sedap gilaaa :'D
tak cukup satu Hahhhaa


sumpahhh kopi dia pahit gila even that is kopi susu -,-


*some of their collections :)


okayyy ,that's all .stop sini jelaa ea ?byee semua :D

#happy trip with my family ,
but it'll be more happy if my brothers can come along with us :')