Saturday, December 31, 2011

baby Ayisy :3

Ayisy Wafiy seorang yang sangat manja :)
tetapi akan jadi terlebih manja bila dipanggil ..
BABY :D hahaa !
dan akan minta dimanja manjakan bila nak ..
Hotwheels -,-
yeaaaa itu laa adik kesayangan aku ny ,gedikkk !ahaa

Friday, December 30, 2011

thanks kak syuraa :)

we <3

them <33

hyeeeee :D

ahaa tengok laa gambar kita tuu !sakai gila kann ?selekeh siottt !
dengan pakai spect nya lagiiii Hadoooo
ada sorang kakak ny yang amek gambar kita .
dia kawan kita punya boyf punya kawan .
time ny tnga lepak dekat DCM ,after sekolah .
that day kann ,emm that day kann ..err na cerita tana ekk ?
k that day kann ,kita menangis dekat DCM .sedihh .sedihh sangattt .
tapi ,malas laa kita na ingat balik ,na cerita lagi laa malas Hahha :'D
kita na say thanks laa dekat kakak tuu sebab capture gambar kita
than dia upload kan and siap edit sekali wehhh Ahha
dia baru post dekat wall fb kita tadi .
even daa lambat .kita ta kesah punn Hehee
klaa ,thanks kak syura .i'm appreciate it :)

Thursday, December 29, 2011

daimmmm

hyee :)
ayah balik kerja ,ayah bagi ny <333

agak lama jugakk laa ta makan Daim ,wahh jakun gilaa aku Hehe
thank you ayahhhhh ! :D

after lunch terus onl ,tnga onl mama kata ''daa makan belum yang dekat ice box tuu ?'' ''ada apa ?'' ''tngok laa'' so aku punn prg laa ice box .hahha aku bdekak ann ,ingatkan apa laa tadi ,rupanya ice cream ny .act aku ta berapa suka ice cream kacang ny ,sebab dia 'kacang' :)tapi ,daa nama ice cream kann ,sape jea tana .so ,daripada masuk mulut orang lain ,baik aku masuk mulut aku dulu :D

makcikk yaniee :D

bangun bangun jea ,tengok makcikk ny daa text ann Hahha
rindu kau laa makcikk yanieee !
insyaAllah kita akan jumpa ,lagi one week johhh ,chill :D
hope gilaa kita dapat satu dorm !plus ,kalau dapat sebelah katil ,cool !
ahaaa byeee makcikk ,takecare See yaaa <3

Wednesday, December 28, 2011

harini penat wehh jalan jalan .pening peningg aku .round round tiba tiba sampai pontian dahhh Hahhaa punn boleee (:


otw balik rumahh ,rest kejapp :)

pehhh dyeorg punya chocolate punya laa banyak ...
sampai aku ?

ny jehhhh !haha
*boyf kita ta kasi beli banyak banyak So kita beli satu pack jehh
tuu punn yang kecikk :')
-----------------
after rest kejap ,sambung lagi jalan jalannn sampai laa ke Pontian .
prg pontian sebab kteorg teringin na makan cendol dekat sana !
haha semata ann ?memey arr .sebab dekat sana jelaa fav cendol kteorg .
daa tade tempat lain .serious cendol dia Superbbb gilaaa !
ahaa klaa tuu jea na cerita :D

Ayisy Wafiy :*




adikk adikkkkkkkk ! :D



parents <3

act time ny ayah tengah order Mee Goreng 2 for bungkus bawa balik
bukan dia buat peaceeeeee !HAHA


byee (:

Tuesday, December 27, 2011

Ice Jelly XD

hyee :)tadikan kita pergi lunch dekat luar .act ayah na bawa prg satu tempat ny ,tp bila daa sampai ,tempat tuu tutup pulaa .so ayah bawa prg tempat lain .kteorg ta tau ayah na bawa prg mana .tempat tuu tempat biasa jehh .ayah cakap ,ayah selalu makan dekat sana .so follow jelaa kann .ayah cakap ,ada something special dekat situ (: korang na tau apa yang special sangat tuu takk ?ny diaaaaa ,nama dia Ice Jelly <3 sedapp wehhh !serious ta tipuu .this is my first try .macam na bungkus bawa balik rumaa jehh ,tapi nanti cair pulakk ann Ahhaa sampai macam tuu tahap jakun akuu :)





Akmal ;)

Ayisy Wafiy <3


Asyraf :D
#tengok Ice Jelly dia ,bertimbun lagii Hahha

Aisyah ;D
#even tade Ice Jelly Ahaaa
-------------
k after daa kenyang ,kteorg prg Angsana ,beli barang sikit .
#borong chocolatee Hahha


alaa tomei tomei >.< haha

dushh duhhh ! lol

haaaaaaaa lai laiiii ,pilihh pilihh Bhahhaha XD
_ _ _ _ _
after beli chocolate segala ,beli iDonut pulakk .
ta tahan wehhh pegang jehh ,so masuk kereta terus makan Haha


ny aku punya ,ta ingat apa nama dia yang penting ,chocolate <3

Monday, December 26, 2011

i'm in Angry Bird haha

Aisyah ,12 years old become 13 next year :)
she's my only sister !
kayy act baju Angry Bird ny dia yang punya Ahhaa
dia selalu pinjam baju aku So this time ,
ta salah kott kalau aku pulakk yang pinjam baju dia .kann dikk ?
so act post ny untuk dia ,saje na promote baju dia
ehhhhh !lupa na cakap .baju ny ,aku yang belikan tauuu !hehe
and .dia selalu jadi photographer aku Hahha
terima kasihhh adik ,jasamu dihargai :D
by that ,aku punn selalu jadi photographer dia eaaa
so bukan dia sorg kena buli .just fair and square :)

saksikan muka muka annoying daripada Afiqah Amran <3

sumpaa muka aku annoying gila time ny ,aku tahu :)

AA <3

peace yowwww :D

o.O

muka daa macam angry bird dahh Hahha angry betul XD




punn boleee :)tengah tngok Ayisy kott Hahha

-------------stop-----------

act kteorg siap siap bagai ny na prg Umall johh Ahhaaa
na beli barang untuk balik hostel .ayah yang beriye ajak hari ny
sebab hari lain ayah busy ,kerja .so just follow him .
and macam biasa ,setiap kali keluar ,mesti sorg satu dapat sneak (:
this time aku ta amek chocolate ,tp aku amek Skittles :D
agak lama jugakk laa ta makan skittles ny kann So
aku punn angkut jelaa masuk dalam troli .
disebabkan lama tak makan ,dia punya masam aku ta tahan siott !
serious masam gilaaa !hahhaa .
tapi ,aku baru jea makan bape bijik ,banyak tangan daa hulur ann
Ayisy paling banyak dapattt <3
kbyee :D

kak ayuuuu :D

Siti Norhidayu binti Hashim :)

26122011
happy birthday kak ayuuuu !
sweet seventeen Hahha

may have a blast ,semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki (:
have a happy good life yaa .may all your wishes comes true Hehe
smile always and take a good care of yourself :))
hyee .kita baru balik jogging :) hahha jongging laa sangattttt :p kita keluar dengan abang kita prg jog dekat Hutan Bandar Mutiara Rini .hm .janji pukul 8am daa gerak .fine ,kita daa siap .tapi akmal still tidur lagi Haiyoo na kejut abang kita punya laa susahhhh .serius susahh gilaa !daa kejut banyak kali tapi still ta bangun .na jea kita simbah air .tapi ,abang kann .takan laa kita na buat macam tuu Hahha .kita prg naik motor wehhhh .pagi pagi naik motor tak macam sejukk pulakk ann .sumpaa sejuk gilaa .ahaa .k sampai sana akmal tinggalkan kita sorg sorg .dia maraa kita kott sebab kejut dia bnyk kali --' .biar laa dia .then kita duduk laa sorg sorg ann .tnga syok txting ,mmbe dia dua orang punn sampai .kteorg jalan sama sama cari akmal .after jumpa lepak duduk bebual segala .ahaa ta jog punn ,sengal .then baru prg breakfast .breakfast dekat mana nnth .ta tau .kita makan roti tampal dengan teh ais .yang penting kita keluar singgit jelaa kann .akmal belanja 2o sen .roti ,aiman yang belanja .hahaa thanks bro :D malu dohh kau belanja act .yelaa first jumpa kott .nasib baik kau mmbe abg aku ,tade laa aku segan mana .lain kali bole belanja lagi kann ?Bhahha kdahhbyee .

Sunday, December 25, 2011



baby ,Ayisy Wafiy <333


adik ,Aisyah :p


angah ,Akmal :D


budaa comel ,Afiqah <3 hahahaaa

tadi keluar prg dinner dekat mcd .time makan ,kita teringat 2 orang .first ,along kita .sebab time dia na balik poli ,kteorg na makan mcd .tapi ta sempat na makan sama sama .so just beli utk dia sorg jehh ,for makan dalam bus .agak sedih jugakk laa time tuu :'( second ,boyf kita sebab time first jumpa kteorg makan mcd Hahha kita ingat na order fav burger dia ,tapi ,tape laa haritu daa order So malam ny kita makan fav burger kita jehh ,double cheese burger :) k tuu jehh Ahaa .