Wednesday, November 30, 2011

soko - Take My Heart ;)



sumpaa lagu ny comeeeellllllll gilaaaaa <3
hahhaa .boyf kita yang suggest lagu ny :)
dia dedicated dekat kita :))
thanks b Loveeyouu :*

Tuesday, November 29, 2011

Sunday, November 27, 2011

journey :)

JOHOR BAHRU >TAMPIN >GEMAS >BAHAU >SEREMBAN
>MUAR >JOHOR BAHRU

perjalanan selama 3 hari 2 malam sungguh memenatkannnnn .sumpaa tak tipu Hahha
alhamdulillah ,we reach home safely ,thanks God :)



HAPPY BIRTHDAY BESTFRIEND ♥

ZULEAYANIE BINTI MOHD ZAKI <33
27112011
HAPPY BIRTHDAY YANIEEEEEEEEEE !
MAY HAVE A BLAST !
PLEASEEE TAKE A GOOD CARE OF YOURSELF BABYYY
hope we're everlasting bestfriend :D
swear i loveeee youu so muchhhh Heheee
but i miss youu moreeeeeeeeeeeee !hohhoo
byeeebyeee birthday girl :*

#present kita daa bagi awakk kann ?hopefully youu appreciate it bebehh ;))

Thursday, November 24, 2011

yesterday i got fever .but today in early morning ,i felt much better .unfortunately ,tonight i got flu =,= shitttt Sumpaa ta suka selsemaa Haihhh sabar jelaa kann .esuk dalaa na pergi wedding dekat Negeri Sembilan sanoo tuu ,hidung ny buat hal pulokkkkkk Grrrrrrrr .na maraa punn ta guna ,sebab badan sendiri kann Hmm klaaa na pack barang Byeee takecare uolls :*

titanic :)



fyi ,semalam pyqa tngok cerita ny dekat hall sorang sorang .tade orang teman wehh .semua madaa na tdo .akmal na teman ,na join tngok tp pyqa yang ta bg .pyqa suruh dia tdo .well ,he still got a paper .yelaaa cerita ny start pukul 12 malam sampai 2.15 pagi kott .memang takk laa pyqa na bg dia tngok kann .btw ,seriously titanic is awesomee !jack and rose sumpaa sweet gilaaa ! #jealous :p kdahhhh tuu jehh Hihiii byee :*

Tuesday, November 22, 2011


S :') aku tau kau still sayang dia .nd kau ta payah na tipu aku .aku faham ,tp aku ta bolee buat apa apa kau tahu ?ny life kau .bukan aku .so aku ta bolee tolong apa apa even kau minta tolong sekalipun .aku ta tau kenapa aku touching gilaa malam ny .sorry !aku ta tau salah siapa .tp aku say sorry jelaa .mana tau salah aku ke kann ?hmm .aku na kau tau ,kau daa berjaya buat aku nangis sebab kau for the first time .repeat ,
FIRST TIME .congrets kayy ?hahhaa .but i hope ,you're still the same person that i've known .the person who always complete my day with smile .nd now ,i'm trying to cheer up myself but ,seriously i can't .goodluck in your life ,byee S :'|
after aku bgtau kau something yang aku tau kau memang susaa na accept tuu ,
kau terus hilang :'( aku cari kau ,tp ta jumpa .kau pergi mana kawann ?
maybe you need a time to take a rest after knowing that news .
kita nak kawan sampai bilaa bilaa kann ?ingat tuu please .
anyways ,i'm always waiting for your back bestfriend .

blue eyes


tengokkkk mata kita colour apa ?blueeee colour :/
alaaaa kita rindu laaa lens kita .mana nnth kita campak .daa lupaaaaa Haihh --'
tskktskk :'(
daaaaaa pandai buat mukaaa daaa adik akuuuuu Hahhhaaaa
teruskan usaha anda kayy sayang :D
iwillalwaysloveeyouu AyisyWafiy <333

#ignore my face Lol

Syaira Halinda :)

Happy Birthday Syairaaaaaaaaaaaaaaaa !
may have a blest :D
already fourthteen right ?so takecare of yourself Hahhaaa
byeeeeeee :)

Monday, November 21, 2011

Sunday, November 20, 2011

at last ,boyfriend ♥

20112011
i'm ready to be yours ,nd i'm accept youu .

hope everlasting sunshinerainbow Hahhaa
aku sayang kau <3

party class ,mirazack house :)

today ad party class dekat rumaa monitor class 4 Perdagangan ,mira zack .
tp ta ramai yang datang .haaaa tak kesah laa kann .
act na cerita gambar katt atas ny ,kek batikkkk !
kek batik ny mirazack buat sendiri tauu .sedapp gilaaa Sumpaa tak tipuu Heheee
kadang kadang dekat sch punn dia bawa tauu .baik kann dia ? :)
hmmmm dalaaa tuu jea na cerita ,heee Byeee :*

Saturday, November 19, 2011

yaniee yaniee yaniee !


yanieeeeeeeeeeee !
sumpaa aku rindu kau even baru semalam last jumpa :O
seriously banyak benda na cerita dohh .
even baru sehari cuti ,daa banyak benda yang buat aku sedihh .
belumm sebulan lagi ?haihhh .apa laa na jadi dengan life aku .
wish you were here bestfriend :'/
please take a lot of care of yourself ,happy always nd loveeyouu :*
F .aku daa agak kau mesti ad probs .tp kenapa sekarang baru kau na bgtau aku ?haihhh .sumpaa aku sedihh dengar probs kau .tp ,aku ta tau apa aku bolee tolong kau .i'm just trying to be good listener :) tuu jea aku bolee buat kott .lg lg bila kau bgtau ,aku jea yang kau rasa kau bolee cerita masalah kau .lagi laa aku sbesalah if ta dnga masalah kau ann .hm .as your friend ,aku just bolee advice kau apa yang kau patut buat .hope your problems gonna be better kayy ?aku ta suka tengok kau sedih ny segala .takecare yeaa ,be strong kawann :')

Friday, November 18, 2011

sorry ,i can't .


i'm here just wanna say sorry if i had done something wrong .
better i'm honest than you'll hurt later .
i'm so sorry ,i can't be what you want me to be .
i can't be yours .
thanks for understand and i'm appreciate it so much .
we can just be friend .then ,takecare :')

last school day .

181111 .the date that be our last sch day ,except SPM candidates ;) my last day in
4 Perdagangan .my last day at hostel for 2011 and my last day being Ketua Dorm 7A .hahaaa .madaa semua na last day kann ?hm .today is last day and i thought it will be a happy day at school with friends but it's just imagine T.T .macam haramm siaa dekat sch tadi .dalaa buat HARI TERBUKA !eeeee .geram gilaa .time last day sekolah jugakk dia na buat ,apa masalah nnth .sengaja dengki na mammmmm !kalau laa pyqa jahat ,daa lama pyqa bakar sekolah tuu Bhahhaha gebang ann ?sukati gua laaa :p .td ayah yang amek report card .nasib baik cikgu baik ,ta cakap banyak Fuhhhh selamat .then hantar ayah sampai dekat kereta sebab ayah na pergi kerja balik .if ikutkan hati na jea pyqa follow ayah .TAPIIII !macam yall ,kena balik ikut time sekolah ,12.15 #shit .

k after balik sch ,still ad masa na lepak sbb ayah amek petang .so macam biasa ,bandaa laa kann :) this time gerak dengan Yanie ,ofc .nd Nilam .firstly pyqa dgn nilam ingat na tngok movie .yanie ta tngok sbb dia balik awal .cehhh konon daa que .tp tiga tiga laparrrrrr So prg laa makan dulu .after daa kenyang ,plan na prg beli ticket movie balik tp bila dapat tau boyf yanie datang lambat sikit ,sumpaa pyqa rasa tak sedap hati .so pyqa terus cakap dekat nilam .if dia na tngok movie ,tngok jelaa lgpun later boyf dia datang .pyqa na teman yanie dulu while tunggu boyf dia sampai .after decided ,nilam na follow pyqa So tiga tiga tak tngok movie semata mata na teman yanie .hahaa what friends for right ? <3

while tunggu masing masing punya boyf sampai kteorg lepak jco kejap .nilam belanja donuts #thanks :) .daa gebang gebang .IH nilam punn sampai .so pyqa dengan yanie malas laa kann na kacau date dyeorg ,kteorg punn blaa prg jalann jalann .time tnga jalan jalan tetiba ternampak satu group ny #ouhhmannnn --' .hm .malas laa na cerita sape dyeorg .okayy HH yanie punn daa sampai .how bout me ?alone lahh apa lagiiiiii Bhahhahahaa wattlekk jelaa kann jalan sorg dekat dana merayau macam apa ,daa biasa :D #lol .

jalan sorg sorg ,sampai daa ta tau na beli apa lg ,turun balik Jco .makan yogurt <3 hehee .then tetiba yanie tx cakap na jumpa before dia balik .so pyqa prg laa naik foodcourt jumpa dia .nd pyqa dgn HH hantar dia sampai CIQ .tngok dia sampai selamat naik bus .then pyqa prg cs balik ,jumpa nilam .nd alhamdulillah ,dia ajak balikk :) hahaa .

dekat dalam cab bebual dengan nilam macam apeee tetiba rasa jalan macam jauh sangat na prg balik hostel .so cakap laa kann dgn pakcik tuu ,kenapa jalan jauh segala .rupa rupanya pakcik tuu ingat kteorg na prg STF .ehhhhh whattheee laa kann .we're SIGS-ian kayy ? #cehh poyo na bangga :p .so pakcik tuu Uturn laa prg sigs .nasib baik dia cakap sorry nd harga still sama Hahha

daa arrived hostel call ayah suruh amek .ayah daa sampai ,pehhh siap bawak masuk kereta dekat dalam hostel lg Hahhaa kemainn dia nganjing anak dia ,tau laa barang anak dia sangat banyak sampai full satu bonet tuhh Ahhaaaa

alhamdulillah sampai jugakk rumaa :) na keluarkan barang sampai 5 orang yang tolong Bhahhaa like a boss bebehhhhhh .hm klaa daa penat typing .maaf laa panjang sangat .saja :) heee takecare nd Happy Holiday uollssss Byeeeee :*

my sleepyhead toooo :p


hyeeee Yayaaaaa !supp ?
haha firstly kita na cakap thanks dekat awakk pasal post tuhhhh

# http://nurkhalisanadia.blogspot.com/2011/11/hellooo-babyy-lilooo-hehe-thanks-sangat.html #
helehhhh setakat text pasal result tuu segala tade hal laa kann .aku tau kau
mesti tana amek tau ,that's why aku bgtau jehh Ahha no biggie laa .
kata kawann kann :D
ehhhhh .kita punn rindu awakkk laaa yaaa .
rindu sangatttt dohhhh .
kau laaa !madaa suka buat cuti sendiri Hohoo .
ehemmm ,macam kita sorg jea kann
suka tdo ?awakk tuhh ?
alaaa kita ngantuk sebab malam tak cukup tdo Or

cikgu yang tnga ajar tuu annoying na mampusss nd the first thing is ,
kita jangkit dengan awakk laa yaya !ahaaa kita jealous tau awakk tdo
cikgu buat dunno jehh .
kita tdo ?makkkkaihhhh kecoh sekelas wehhh Hahha .
takk sabar na jumpa awakk lagiiii .see youu next year yaya :D

nasib baik kita still classmate lagi kann ?enjoy your holiday yaya !
kita sayang awakk sangaaaaaaaaatttttt jugakk !
take a good care of yourself ,byeee Awesomeeeee :*

Monday, November 14, 2011

SPM :)

MUKA BUDAK SPM :P


my brother <33


Ari :))

i'm here to wish Goodluck and all the best for candidates SPM 2011 :)
#to my brother and Ari ,do your best beat the rest kayy ?
iloveeyouu :*

Wednesday, November 9, 2011

PARTY HOSTEL ♥

''DES MILLIERS DE BELLE FLAMME''
''THOUSANDS OF BEAUTIFUL FLAME ''
''RIBUAN NYALAAN YANG INDAH''



yanie .pyqa


yanie .pyqa


nilam .pyqa


pyqa .pyqa


pyqa .waniey


pyqa .feyra


aten .pyqa .yanie .nilam .nabila


dormmates :)





form 4 hostelite <3

seriously it's a awesome night !
GOOD JOB FORM 4 !
stay awesomeeeeee hahhaaa :*

Monday, November 7, 2011

now dalam kereta .dalam kereta punn na kecohh ann ?hahha .
yelaa ta sempat na onl dekat rumaa td .
so angkut jelaa lappy ny masuk dalam kereta Hohhooo tuu punn na gebangg :p
klaaa .i'm away to hostel :'(
byee semuaa :')

Sunday, November 6, 2011

Friday, November 4, 2011

deliberate ?

F ,today is supposed to be our last meet .
but you spoil it !
you deliberate didn't come our date .
so ,you'll get another chance to meet me again ,right ?
but i don't mind after knowing you got fever as your reason .
if it is the truth ,takecare bestfriend :')

Thursday, November 3, 2011

final .

thanks God .i've finished my last paper for this final exam today :)