Sunday, October 30, 2011

macam biasa ,macam tak biasa jehhh
kita wattlekkk wattcool jehhhh
byee rumaa jehhh
kdahhhh tu jehhhhh
haha lol


pos1tive:  http://didaskaleinophobic.tumblr.com/

si kecil yang comel :D

tadaaaaaa !comel takk ?comel takk ?comel laaaaaaaaaaaaa Hahha
kayy dia ny bukan adik kita ,bukan sedara kita nd tade kaitan punn dgn kita
tp budaa ny aunty kita jaga Hahha geram jea tngok budaa ny .
prefer panggil dia 'baby' :)
dia suka pegang pipi orang then cakap ''omel omel'' hihiiiii

takk kesah laa apa punn kann ?yang penting dia comel Kbyeeee :)

Friday, October 28, 2011

today is friday so i'm home again bebehhh Hahha td dekat sch Alhamdulillah Shera datang :') YAYA ,ALIA ,JYNN ny mana nnth hilang Sedihhh ny ,rindu dyeorg sangat sangat wehhh :'| hopefully next week dapat jumpa dyeorg .cehhh memang jumpa punn sebab next week kann still ad paper Hehee :)

after sch ,jumpa Ari sebab dia datang sekolah na pulang something .sorry kayy if aku mnyusahkan kau .nd sorry sebab aku kena minta balik benda tuu .hope kau tak kesah :) #terus balik hostel .

k then ,take a cab terus prg Danga City Mall .buat apa dekat sana ?haha na main bowling laa kononnya Hohooo kemainnn .tp prg secret recipe dulu ,refill energy Bhahha lol .sumpaa sejuk dekat sana .kayy after kenyang terus naik pergi tempat bowling .F dgn HH daa tunggu dekat sana :') nd so on ,layann jelaa main bowling .pyqa treat F tau Hahha poyo ann na bgtau katt sini #kstop

daa puas main bowling .pyqa dgn yanie take a cab prg cs .sbb yanie balik naik bus so dia kena amek bus dekat sana .nd abang pyqa punn amek dekat sana .disebabkan ayah out station ,abang pyqa yang kena amek pyqa .disebabkan abang pyqa yang amek pyqa ,pyqa kena belanja dia something Grrrrrrrr #cekik jugakk abang aku ny Hahha but ,no no no and never .sayang wehhh Hahha gila tak sayang <3

heyyyyyyyyyy muka aku naik motor siaa .nak ke mana kakk Hohoo ?seramm wehh laju na mampus dia bawak sampai ad satu part ny pyqa rasa mcm ...i believe i can fly :D cehhhhh Hahha ayah campak laut laa kann ?laut mana nakk ?cakap jehh Ahahha then dia bolee tanya ,''nak balik terus ke apa ?'' ehh bergurau pulakk abang aku ny kann .pyqa daa cakap ''haa yelaa terus balik'' tp tetiba dia masuk jalan lain ,yang ta selalu pyqa lalu .last last lepakk rumaa mmbe dia kejap ,layannnnnn =='

alhamdulillah sampai jugak rumaa .sampai terus cari mama .yelaa sbb since dekat DCM td dia asyik contact pyqa jehh Risau lettewww Hihiii nothing to worry laa mama ,i'm just fine :) okayy laa ,ayah daa dekat jb kejap lagi sampai laa tuu dekat rumaa :) so i got to go to get ready sambut dia balikk Hahha byebyee semua jaga diri :))

Friday, October 21, 2011

spectacles :)

yeayyyyyy dapat balik harini Suka wehhhh Hihiii alaa tapi dapat balik punn
sebab outing .
na tau ta pyqa outing sebab apa ?japp ea ,nanti pyqa story
Hahha kayy start sinii .
tadi dekat sch exam paper PD which mean PERDAGANGAN .hoooooo susaa ta susaa ann paper dia ,lagi lagi paper 2 pehhhhh cannot go lahhh wehh .tp luckly siap bolee change paper dgn mmbe belakang ,cikgu watlekkk jehh Hohoo sayang cikgu lebih laa macam ny Ahahhaaaa okayy after daa submit paper ,
balik laa kann apa lg ;) pyqa take a bus laa
go to cs sebab ayah amek dekat sana .then daa sampai cs lepak kejap dgn F :') #missyouukenough :p .yanie punn outing sekali So dia punn jumpa HH dia Ahaa .kejap jehh pukul 2 something gituu daa blaa .

after that ,pyqa dengan yanie punn lepak jelaa 2 orang dekat cs tuu .pergi makan segala .tp yanie kena balik awal ,bfre pukul 4 sebab dia balik naik bus So saddd :'( what about me ?call ayah ,dia cakap 5.30 dia amek .kfinee redha jelaa tunggu ayah 2 jam sorang sorang !repeat ,SORANG SORANG ! huhhh .k slowly take time beli barang barang yang rasa na beli .okayy daa pukul 5.30 ayah ta call call punn Grrrrrrr sabar lagi ,tunggu pukul 6 .ta call jugakk Haihhh kfinee pyqa yang call dia .and now what ?6.30 ?!ohhhmaiiiiii ==' hanya Tuhan jea tau tahap kesabaran pyqa time tuu macam mana .bayangkan laa 3 hours alone at City Square ?
apa sehhhhh Sumpaa geram yang teramat Hm .tade mood teruss siaa .tawaf cs tuu daa lebih tujuh kali rasanya #lie .

k after ayah amek ,dia terus bawak pergi Angsana .haaa if na tau ,sebab ny laa pyqa outing .i went to check my eyes and make a spectacles :D hihii tp pyqa tade laa rabun mana kann .just silau jea lebih :p .cehhh ayah na amek hati terus ann belanja makan segala Hahha you're forgiven laa ayah
<33 btw thanks for the treat ,iloveyou :))

now i'm available at home :) apalagi ?lepakk laa kann Hohoooo #kstop .
dalaa i gtg to get my rest
Byee takecare uolls :*

Wednesday, October 19, 2011

mathematics =..=

198856_203328349694259_167719963255098_748953_2539581_n_large
i know i'm not well enough in my Math
and before i take my sit ,i'm nervous to answer my paper
here ,i just wanna to share that after i submit my test paper
i got FEVER lol =,=

Monday, October 17, 2011

Happy Birthday Ayisy Wafiy ♥



hyeeeeee comel tak dia ?comel tak ?comel takkk ?!hahhahaha
kkk ny na bgtau ny .budaa yang dekat atas ny Boyfriend kita sampai bilaa bilaa tau ;)
cehhh No laaa .ny adik kita yang paling lasttttttt ,
yang palingggg kita sayang Heheee
AYISY WAFIY <333
HAPPY BIRTHDAY MY DEAR SWEETHEART :D
I LOVEE YOUU FOREVER AND WHENEVER AND EVER LAHHHH
hihiii mehh sini kiss sikit :*
Byeebyee #hug

Sunday, October 16, 2011

1218603-8-1318700256996_large
halahhhhhh ny yang malas na cakap ny ,
byee homeeee :'(
takecare uolls :')
#tomorrow my war will start back ,wish me luck in my exam :']
1235718239dvkr9n6_large
# when first time i saw this picture On the spot i say ,
alaalaaaaaa So sweet hahhaaa #kbye

Saturday, October 15, 2011

Tumblr_lsc5fettsy1qcri28o1_400_large
i'm trying to forget youu ,but seriously i can't
I CAN'T
swear ,i do miss the old us :'(
i'm sorry for my leaving
i want to see you're happy without me :'|

dear tears ,

You can't stop them ,no matter how hard you try .And it's not little tears that slide down your cheeks ,it's big tears that make your eyes red and puffy ,your faces tear-stained and your body heave .You can't stop the tears ,as you lie on your bed alone ,you think of what could your have possibly done to stop the pain .Stop the suffering .Stop this ,stop what you're going through .But there's nothing you can do ,nothing anyone cay say .It's the kind of tears and pain that need to be cried out ,not talked out .And you know that you're hurting people that you love ,
but you can't help it .
Tumblr_lrloylxwim1qjsg5ro1_400_large

Friday, October 14, 2011

huuuuyyyy wasuppp ?td dekat sch exam paper English .not bad laa .bolee laa jugakk jawab ann .tapi tapi tapi !even bolee jawab punn .ada satu benda ny ta puas hati .td time first paper bolee pulakk selsema ny mngada menggedikk na datang Hadoooo ny yang malas na layan nyyyyy then time paper 2 ,pehhhh kemain lagi dia bermaharajalela yee .sumpaa bingit gilaa .na jawab paper mata da bengkak semacam ann .kepala daa jemm dahh Blank tetiba #mtl .errr tapi ada satu lagi ny yang agakk pelik .after submit paper ,terus getting better ?haihhh sempat na bergurau lagi ny Bhahhha #shit .

after sch ,macam biasa ,lepak bandaa kejap .td kemain ramai lagi budaa yang ta sepatutnya pyqa jumpa ,tp at last terjumpa jugakk ==' #kstop .td lepakk dgn kawan kawan then jumpa Ari for the first time :p btw ,it's a nice meet bebb Hahha bdekak dohh .tp .aku geram gila dengan kau .madaa na dengki aku jea kann ?#damn .kau ingat aku ta bolee balas ?one day okayy :)ahaaa .lepak sampai ta tau na buat apa dahh .well ,katt cs tuu macam da boring jehh =='


then after bandaa ,ayah amek terus prg rumaa aunty sbb malam ayah ada dinner .tp sumpaa boring gilaa tepu na mampus So call laa abang suruh amek .and guess what ?muka aku naik motor laa dherrrrrr Maiiigoddd ta percaya gituu uolls Hahha klaa klaa tuu jea kott na cerita .byee semuaa Jaga diri #lambai tangan :)

Monday, October 10, 2011

final exam :')

iinapas • IRC-Galleria

grrr .as the entry above ,i think it's enough to let youu guys know
what i'll taking about right ?Hahha it's about the FINAL EXAM yeahhh .
maiiiigodddddd seriously i'm not ready yet at all .dalaa teachers cakap ,
soalan sekolah cluster lain dengan soalan sekolah yang bukan cluster
Heyyyyy jangan laa macam yall sangat =..=
pilih kasih betul lahhhhhhhh Tana laa macam ny Ta sukaa lahhhhhh .
semua sama kann senang Hadoooo buat pening kepala jehh buat apa ?#shittt
k laaa malas na bebel panjang ,tade guna punn .jadual exam punn daa dapat
so follow jelaa kannnnnn Hmm #sigh
hopefully i can face all the questions patiently Ahhaaa #fall
kdahhbyeee uolls #die


Wednesday, October 5, 2011

Monday, October 3, 2011

Penilaian Menengah Rendah ♥



hyeeeeeee kemainn kann gambar dia?besar tak ?besar takk ?heee :D
nama dia Nurul Amira Binti Yusaini
dia bolee dikatakan adik kita laa Hahha
okayy budaa ny na PMR esukk So i would like to wish youu
Good Luck and All The Best
hoping you'll get the best result sistaa :D
takecare always kayy ?loveeyouu ibok ♥

#goodluck to all PMR candidates too ;)

Sunday, October 2, 2011

sumpaa rinduuu :')


(from left : pqanani , pyqa , fyna )

tiba tiba terasa na tengok list video yang pyqa save dkt lappy ny .
and i found this video and i watch it again and again Huhhhhh
dear Regu Puteri Pahlawan ,
I MISS US SO MUCHHHHHHHHH :'(
sumpaa ta tipuu wehhhhhhhhhhhhhhhh Hahhaaa

Saturday, October 1, 2011

patung biruuuuuu Hahha

i'll take care of our Smurfs ♥

The Note and The Smurfs ♥

bebb ,firstly aku na say soryy dekat kau .mesti kau na tau sebab apa kann ?mehh sini aku bgtau Haaaa aku na say soryy sebab aku daa tipu kau .actually aku pergi laa class kau tadi ,aku daa amek daa note tuu and aku rembat sekali Smurfs atas meja kau tuu Haha mula mula tana ambek ,tp bilaa tengok benda tu terbiar tergolek jea atas table kau ,apa lagi kann ?better aku simpan ♥ aku siap reply lagi note kau tuu babe :D ehh ,aku ada replace Smurfs kau tuu dgn something .nanti bila kau daa tau apa ,kau jaga tau benda tuu baik baik .serious aku cakap ,jaga baik baik pleaseeeeee ?hm .kalau bolee aku tana orang lain tau .malu dohhhhhhh !cukup laa kau sorang jea tengokk .grrrr dalaa .tengah tahan malu ny actually sebab aku rasa aku ta patut punn bg benda tuu katt kau Hahhaaaa tetiba jea rasa na replace Smurfs kau Hee merepekkkkkk jelaaa aku ny Kkk enough takecare kawann Kbyee :*
hyee all :) semalam pyqa ta balik rumaa punn even actually i supposed to be at home .pyqa ta balik sebab pyqa kena stay hostel .kena stay hostel sebab harini ada event dekat TIJB .macam yekk yekk jea kann pyqa sebut 'event' ,padahal pegang Sirih Junjung jehh Hahha penyambut tetamu gituu dehhh Heee .serious penat ,bukan penat apa ,penat mnunggu wehhh kemainn lambat na start event dia tuu Huhhh sabar jelaa kann ,nothing can do right :)

dalaa penat ,ngantuk satu hal lagi .ngantuk sebab semalam tdo lambat .tdo lambat sebab ?on call dgn orang .on call dgn orang sebab ?na call orang and orang call kita laa kann Hahhaaa trolololololololol

ishhh dalaa ,merepekk da ny .ta tahan ngantukk nyhh Hahhaaa kbyeee :)