Monday, September 26, 2011

heart ?hahhaha




youu have take the whole of my heart ,so please don't ever break it my dear
youu promised me that youu'll take a good cares of it ,remember that :*

Thursday, September 22, 2011

dedicate this song to youu :'(



Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sanaAlign Center
Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

F ,takecare Bestfriend :')

Sunday, September 18, 2011

alahaiiiiiiiiiiiiiiii macam ta rasa siaa balik rumaa ,pejam celik jea dana balik
hostel Erghhhhhh ny yang malas ny na pack segala Hadoyaiiiii
go pyqa ,go !youu can do it !
hahhaahaa
LOL go dieeeeeeeeeeeeeee Takecare kbyeee Xx

fatin hazirah

i don't know what to say ,
as long as i can ,i'll help youu dear
just ignore the idiot people that bothering your life
be strong bebehhhh loveeyouu :*

perform the best Pahlawan xD

hello all .sepatutnya hari ny pyqa ad perform Silat dekat Angsana ,tp after decided dgn Fynaa nd our couch ,ta jadi laa pulaa na datang Hahha nasib baik benda tuu just perform bukan comp or what .so i wish my Pahlawan Team will perform the best ,goodluck guys Hihiii kbyee :)

kawan bdekakkkkkkk !

today pyqa tdo pukul 4 am bebb .woahhhhhhhhh ngantuk ta ngantuk ann .tdo lambat sebab layan sorg budaa ny nd ramai lagi laa .tp budaa ny laa paling lama Ahhaaaaa .geram jea dengan budaa ny ,ta habis habis na dengki pyqa .tp tape ta kesah ,sbb pyqa selalu menang dgn dia :D welkkkk :p you're loserrrrr !hahahaha .tp ann ,wa cakap sini jelaa ea ,na cakap tyme layan lu ta sempat Ahha .best dohh layan lu ,madaa na bdekak jehh keje wa .tp daa memang wa suka bdekak ann .ta bolee na cntrol laa kann .hm err apa lg ekk na cakap ?tu jea kott rasanya Malas type bnyk bnyk dekat sini Heheee takecare okayy kawann Kdahhtuujea .

budaa yang tak pernah giveup :'D


babe .firstly aku na say soryy katt kau sebab rembat gambar kau ,aku ta tau na letak gambar yang mana So aku letak jelaa yang ny .hm .jangan maraa kayy Hahha :D act ,aku ta tau na cakap apa katt kau nd ta tau mcm mana na cakap .yang penting ,aku na say Thanks a lot katt kau sebab selalu faham situation aku .aku tau kau msty bnyk bersabar dgn aku kann ?yelaa ,aku kann selalu buat kau sakit hati .em .terima kasih sebab support aku eventhough youu might be hurt :'/ nd aku na say Millions soryy katt kau jugakk ,sebab aku tau aku ad buat salah katt kau kott .i'm mean bukan salah apa ,mybe pernah buat kau sebak ,sedih ke apa lahh dgn apa yang aku cakap .aku tade niat punn tau .aku appreciate kau as kawan aku ,nd once again ,thanks cz always belajar na faham aku ,takecare bebb :')

Saturday, September 17, 2011

you've take my heart nicely ,
but you've broke it .you careless on that .
so why you can't just return back my heart ?
i need to treat it to be like before i give you .
please understand me my dear :'(

you are always not be beside me when i need youu ,
so just forget all about us :'(

L E A V I N G

Friday, September 16, 2011

i'm lied youu and myself .i'm just pretend to be happy in front of youu
but the actually is i'm suffering enough .
only God know that .
i can't stop crying because of youu :'(
i always miss youu eventhough you're by my side
seriously i'm tired of all this
ILOVEEYOUUBUTIHATEEYOUU

Thursday, September 15, 2011

:'(

150911 :')

td katt sch time science lesson ,pyqa ad tulis note utk dia .full testpad tau Hahha kemainn .pyqa tulis note tuu sambil nangis ,pyqa ta tau kenapa tetiba mcm tuu .note tuu agak sedih laa kott .mcm poyo jea kann tulis tulis note ny segala ?yeaa ,but i've to .cz honestly pyqa ta mampu na cakap depan depan .kalau pyqa cakap depan depan ,for sure i'll crying .so i decided to write a note .thanks friends cz bg kata kata semangat dekat pyqa .sayang korangggg :*

dekat cs td ,sampai jea ,Yanie terus na prg bank then prg chamelon .after that .prg SilverPlanet kejap ,na beli barang untuk orang yang pyqa na jumpa kejap lg :) then perut daa lapar ,just makan MarryBrown jea Saje na tempat ta ramai orang Ahha blablablaaaa .

today i meet him after about 2 months we didn't meet :') Hahha today also Yanie first date with HH heheee so sweet laa korang ,jealous je tengok Hihii bagus laa korang happy ,jangan jadi macam pyqa td .sedihh jea :/

lu ,soryy td wa ta bnyk cakap .lgpun kita dapat jumpa kejap jea kann sbb lu dgn mmbe lu datang lambat sangat Hee .lu ,thanks temankan wa sampai ayah datang ambek wa .lu ,wa na say soryy katt lu kalau wa ad ayat apa apa yang buat lu sedih td .wa tade niat punn .act wa ad buat note utk lu ,tp sumpaa wa takut gilaa na bg .so wa ta keluarkan punn note tuu dari bag wa .td punn tyme bg present wa nangis sikit kann ?wa tahan jea sampai dekat rumaa na nangis .lu ta perlu laa tau kenapa wa sedih jumpa lu td kayy ?seriously wa ta sanggup na bgtau lu .if wa daa ready nanti ,wa bgtau lu kayy what the act is :') lu ,lu jaga jelaa present nd segala barang yang wa pernah bg dekat lu safely .promise me jaga baik baik tau :') cz mybe all that things will be our memories .take a very special good care of yourself ,
iwillmissyouuandiloveeyouubutihateyou :*
MELOVEEUS :*
#konon dia tinggi letteww Ahha ta payah na perasan kayy Yanie ,
dia tinggi sebab dia pakai wedgest tyme ny Hehee kbyee

Monday, September 12, 2011

Saturday, September 10, 2011

AGM SIGS 2010/2011

AHLI JAWATANKUASA SENI SILAT PAHLAWAN 2010/2011
|
|
|
V

PENGERUSI : AFIQAH AMRAN
NAIB PENGERUSI : HURUN AQILAH
SETIAUSAHA : NURFARINA HAMZAH
NAIB SETIAUSAHA : HAZIQAH HOUDA
BENDAHARI : EZATUL HASANAH JAIDON
NAIB BENDAHARI : KHAIRUNNISA
AJK KEDATANGAN : SHARINA SAZALI
AJK TINGKATAN 5 : FARADIBA TUGIMAN
AJK TINGKATAN 4 : HAZWANI
AJK TINGKATAN 3 : AMIRA
AJK TINGKATAN 2 : HANIS

hopefully Seni Silat Pahlawan SIGS akan terus maju dan segala urusan
akan berjalan dengan lebih lancar .dengan harapan yang tinggi ,semoga nama
Seni Silat Pahlawan di SMK (P) Sultan Ibrahim
tidak akan tercemar lagi malah dapat dibanggakan
oleh pihak sekolah .di samping itu ,berharap agar semua ahli ahli
persatuan ini dapat memberi kerjasama yang baik .
insyaAllah Amin :)

Sunday, September 4, 2011

HOSTEL !
HERE I COME !
MISS YOUU LAHHH !
#type jea yang mampu ayat macam ny ,dalam hati sumpaa jangan harap =..=
takecare all :*

Uncle Bob

heheee .after sebulan menahan nafsu na makan benda ny (puasa) ,
at last dapat jugakk makan Hahha thanks ayah belanja tadi Loveeyouu :*

who can ?

mula mula memang laa keras ,
nanti lama lama akan cair jugakk :')
tp ta tau laa sapa yang boleh buat :/
#sapa yang faham ,bgus .yang tak faham ,sudaa :p

mohabbatein







youu guys tau tak cerita ny ?mesti tau kann ?#confident lebih .
k act baru jea lepas tngok ceita ny katt channel b4u .
pyqa ta tau laa kenapa pyqa sukaa gilaa tengok cerita ny .tak silap pyqa story ny
since pyqa darjah berapa nnth ,ta ingat ==' .sapa nnth yang beli cd cerita ny dulu ,
tetiba daa wujud dalam rumaa Hahha #makcikkott .tp sekarang daa hilang Hahha
yang penting even daa berpuluh kali tengok ,sumpaa ta pernah bosan .
banyak banyak cerita hindustan ,cerita ny yang paling pyqa layann Ahha
cerita ny sumpaa sweet gilaa .ayat madaa nak sentappppp jehhhh
Hahha kdahh tu jea na share Heeheeeeee kbai :)
#sukati laa na cakap apa pasal post ny .merepekk ?absolutely :*

Saturday, September 3, 2011

do i cruel ?hmmm =='

'' aku ta tau kenapa aku ta bolee accept anyone new dalam life aku
even aku daa try so many times
but it's still the same :'( ''


MILLIONS SORRY
i miss the moment that youu sang me a song :'(
daa pkul 2 something a.m ny ,dia tnga get ready pack barang segala
na gerak after subuh nanti
dia dana balik Poli katt Kelantan :/
takecare there :')
#sorry ta dapat hantar ,mama tak kasi ikut :(

Friday, September 2, 2011

family :*

my soul ,loveeyouualltightly :*
yanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
rindu kau laa sayanggggggggggggg Hahhaaa lol
takecare kawann ,loveeyouu kbyee :*
heee budaa ny post pasal kita katt blog dia :)
bebbb kau punn cunn apa dengan berbaju kebaya kuning gituu Hehee
nor syahirah ,soryy for everysinglethings kawann
takecare nono :)

Thursday, September 1, 2011

my life :'(
Fotos de Janu Szuster - Fotos del muro

but ,
fuck it

just let me understand myself alone ,
be strong Pyqaa ,youu can face it :'|

Atennnn Yoshhhhhh

si Baju Hijau ,
Fatin Nor Liyana bt Shukor
hehee fullname tau Hahhaa kkk na wish ny .
HAPPY BIRHTDAY Atennnnn :)may have a blast ,wishing youu all the best in your life babe .ehemm ehemm ,daa besar kann So jangan laa selalu cari pasal dgn Upin Ipin Haaaaa awakk jaga jelaa budaa pendekk sayang awakk tuu ,Hanani Najian Haris Bhahhahahaa soryy #but it's the fact ryte :p .klaaa jaga diri kayy ?
mehh sini pelukk sikitt #enough . meloveeyouufriend :*
Who's laughing now?
SEPTEMBER PLEASE BE AWESOME :*

#wishing a better life :'(