Wednesday, August 31, 2011

MERDEKA !

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 54
ILOVEEYOUUMALAYSIA
I'M PROUD TO BE MALAYSIAN :*

Monday, August 29, 2011

selamat tinggal to ramadhan ,assalamualaikum to syawal :D

today
|
|
|
\/

tomorrow
assalamualaikum semua :)hihii exited sikit na update blog harini sebab esukk
DAHH RAYA wehhhhh !hahaa best best .this year pyqa raya katt rumaa aunty jehh .ta raya katt kl punn #even kl bukan kampung but there's only i have :( rumaa aunty
dekat Pulai Emas johhh .halahhhh ta kisah punn laa raya mana asalkan raya tp pyqa ta suka raya kl .cz katt sana must be like N O T H I N G .tade sekepala tau katt sanaa .yang daa besar ,besar sangat .yang kecikk ,kecik sangat .so tade same age .ta bolee hidup laa katt sana Tepuu gilaa Hahhah hm .even belum raya ,tp pyqa daa dapat duit raya tauuuu Bhahahhahaa nak tau sapa bg ?she's my Pendidikan Jasmani Teacher hohoooo Miss Julieremi bt Omar #fullname :O yeahh dia daa bg tyme class dia jumaat bfre cuti .even dia just bg RM 1 jehh but it's very meaningfull kann ?so to show my appreciate ,pyqa terus simpan duit tuu dalam diary sekolahhh Haaaa #nak jaga laa kononnya :p .bukan pyqa sorg dapat but all my classmates nd satu class lain Hee whatever laa dia bg sape punn yang penting ,thanks cikguu .bukan senang na dapat duit raya dari cikgu heheee :D

k now tyme to sayyyyyyyyyyy Errrrr say whattttt ?hmmm what should I say ?
ehemm ehemm .say thissssssssssss ;)
|
|
|
\/

saya Afiqah Amran ingin memohon maaf jika saya ada tersilap kata atau perbuatan yang telah menyinggung hati dan perasaan anda .ampunkan segala dosa saya dari hujung rambut sampai hujung kaki .halalkan semuanya ;)
and lastly ,SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN :D
enjoy your days ,make sure it will be sweet moment that can be memorize
Hehee take care to all .meloveeyouu xoxo ,loves :*

Saturday, August 27, 2011

Friday, August 26, 2011

bila nak ada boyfriend balikkkkkkk ?
maiiiiiiigoddddddddddd
hahha LOL
F :'(
Nikita Willy
sama ke sama ke ?takk sama kann kann ?but but but !
I DON'T UNDERSTAND WHY MANY PEOPLE SAYS MY FACE IS LOOK LIKE HER
trolololololololololololololololololol
=________________________________________=

hidup kalau tade ego kann best :'(

F !

lu daa nampak wa ,lu buat bodoo jea ann ?baguss sangat laa perangai tuu .
bilaa wa ta cntct two weeks jea mulaa laa lu rinduu na jumpaa segalaa .
bilaa daa terjumpaa ?sentapp kelu tetiba ?apa sehhhh Heeshh .
hm .okayy wa tau wa ta bolee na salahkan lu sorg jea sbb wa punn mcm tuu .
hm .tp bilaa fikir balikk memang takk laa girls na pergi katt boys dulu .
ny daa one month wa ta cnctc lu ,ad lu cari wa ?ad ?!
tade laa wehhhhhh .tadeee !ehh .nx tyme ta payah laa susaa susaa
na cakap sayang segala if youu don't really mean it !
but ,if think in positive way .wa tau yang ego kita ny melambungg sangat .
so apa wa bolee buat ,sabar jelaa dgn perangai lu .life must go on right .
just wanna say takecare of yourself :')
memissyouu :*

Thursday, August 25, 2011

Happy Birthday Budaaa Jahattttt XD

Happy Birthday Kawannnnnn Baruuuu !
Hahaa soryy aku ta tau na letak pic apa so aku hembosss jolahhh letak pic ny :)
heyy daa besar kann ?pandai pandai laa jaga diri tuuu eaa .
may have a blest bebbb .present nanti aku bagi Hahhaa
byeeebyeeeeee ;)

Saturday, August 20, 2011

suck catsssss !


haaaaa takut tak tengok muka kucing katt atas ny ?takut laa takut laa !join me please :')hahaa
here i'm wanna to confess something ,
yess i'm admit that i'm afraid with youu scary cats !
to the whole cats in this world ,please hear me that IHATEYOUALL
#i don't know why Hahha lol kbyee

:')


THEM

Friday, August 19, 2011

Saturday, August 13, 2011

F

lu .
maybe wa ta patut cakap yang wa rasa wa rindu lu sekarang ny .
sebab wa daa suruh lu lupakan wa .
wa daa suruh lu anggap wa macam mmbe biasa .
wa buat semua ny ,ad sebab .tp lu ta perlu kott tau apa sebabnya
even wa buat macam tuu katt lu ,wa na lu tau yang
wa appreciate lu ,just the way youu are .
sumpaa wa cakap ,wa susaa na lupakan lu even wa daa try so many times
sometime wa terpiker ,wa buat macam ny maybe wa akan regret .
but .i'll take risico .i'll face it .
hope you happy there without me in your life
youu just taking care of yourself
iloveemissyouuinternally :')

Thursday, August 11, 2011

cerita suspennnnnnn :3

Bismillahirrahmanirrahim :)nervous ny na story Huhhhhhh

situation :(dorm pyqa hujung sekali ,toilet punn hujung tp sebelah sanaa)
malam td .pyqa tdo lambat .yelaa daa hbes paper kann So ta payah na study sangat .Yanie punn na onl kejapp katt dorm .pyqa dgn Dilaa temankann laa kejapp Hehee buat bising .padahal semua orang tdo Ahhaa Soryyy dormmates ;)okayy .tetiba pukul 1.30 am gituu pyqa rasa na prg toilet ,cuci muka laa .then malas na ajak orang teman .biar laa Dilaa temankann Yanie katt dorm tuhh na onl .pyqa prg laa sorg .daa biasa kott .hmm .pyqa prg toilet level bawah .sajeee na jauhh jauhh laa kononnya Hahaa .kayy now after daa prg toilet .pyqa naik balik level atas .pyqa na prg washroom (sebelah toilet level atas) ,na basuh tangan .tetiba pyqa tengok katt depan dorm tuu ada Yanie .dengan pakai baju colour PUTIH tengah termenung katt tembok depan .apa nnth yang dia tenungkann Haha biar laa dia .(dalam hati ,Yanie tunggu aku ke ?) So pyqa teruskann jelaa niat na prg washroom tuu Heee .then after daa prg washroom ,balik laa dorm balik .otw na prg dorm tuu baruu pyqa teringat yang td ad Yanie katt depan ,now pehal pulakk daa tade Hmmm da masuk laa kott Sokayy whatever .daa sampai dorm ,pyqa masuk terus dalam dorm .takan na stay luar pulakk ann Hhaaa :D

situation :(dalam dorm sumpaa gelap gilaa ,ad cahaya lappy jehh)
emm .pyqa prg laa katil pyqa ,na tengok Yanie dengan Dilaa .nd Guess what ?!sumpaa SHOCK gilaaa babiiiiii tahapppp gabannn sebab .....na tau takk sebab apa ?sebab Yanie pakai baju colour PURPLE NOT PUTIH !nd i was like (dalam hati ,OH MY GOD ,what the Hell all this ?who that i saw just now ?)
so pyqa dengan beraninya tnye Dilaa .

pyqa ;Dilaa ,td after aku keluar ,ad orang keluar lg takk ?
dilaa ;keluar after kau ?mana ada .kau jelaa yang last .
pyqa ;ouhh yekk ke ?sumpaa ?
dilaa ;yelaa .kau takk nampak ke semua tnga tdo ,Yanie dgn aku tnga onl katt sini Hadoyy
pyqa ;ouhh okayy Hahaa ==' .yanie ,kau tade keluar ke td ?
yanie ;keluar ?tade laa .kenapa ?
pyqa ;betul ke tade ?
yanie ;yelaa ,takk .kenapa pyqa ?
pyqa ;err tade pape .cepat laa sikit onl tuu ,na after onl Hehee =='
(dalam hati ,Tuhan jea yang tau macam mana perasaan tyme tuu
Even daa biasa kena Haha ,na story katt diorg pasal td .
tp .rasa macam ta perlu kott story that tyme .nx tyme jelaa)

so after Yanie onl ,dia dgn Dilaa punn tdo .tinggal pyqa sorg onl pepagi bute tuhhh Heheeee suddenly Nilam masuk dorm .huuuuuuu Alhamdulillah ad teman ;)

--------------------------------------------today-------------------------------------------

situation :(dalam surau ,tunggu cikgu masuk )
dekat sch baruu teringat pasal semalam So terus story dekat Yanie eagerly Ahha .bersaksikan Munna ,Azniey ,Nurun nd Fyza .pyqa punn mula story dekat Yanie nd the rest .nd them was like "hahhhh ?sumpaa ?takutt laa macam nyyyyyyyy .semalam memang ramai laa kena !'' ramai ? maiigooddd (Y) #diaorg baru dnga ,belum diorg yang kena Hahha .yang paling takut ,Yanie laa ofc sebab pasal dia kann ,Hahaa impossible laa kalau dia tade perasaan takut tuhh Heee then daa balik sch gituu baru Yanie story katt Dilaa .so story ny daa ramai jugakk laa tau .
Tp daa biasakann .chillex jolaaaahhhhhhhh Bhahaaa

kayy thats all na story Haaa saja buat suspen ;) byee uollssss :*

Monday, August 8, 2011

abangggg :D

ASYRAF BIN AMRAN

HAPPY BIRTHDAY SOUL BROTHER ;)
I'LL ALWAYS CARE ABOUT YOUU
7 years old already bebehhh
mealwaysloveeyouu :*
#
his my lil brother but i call him Abang :))

Sunday, August 7, 2011

sumpaaaaaaaaaaa =..=

sumpaa ta ready apa apa lagi .sumpaa ta study langsung .sumpaa takut gilaa .
SUMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

UJIAN FORMATIF 2
8-10 Ogos 2011
here i come bebehhhhhhh
can go die now ,kbyee (!)

someone :)

youu .
even we had been know each other before but suddenly
when i saw youu my heart feel something different and
i don't know what's the mean of that .
i don't know why i must feel like that .
youu just taking care of yourself
i lovee your smile :)

by me .

Friday, August 5, 2011

THANKS YANIE :*

today prg CS sebab nak pendekkan jam dekat PDI .firstly prg dengan Dekja nd Pyqanani .tp dyeorg kena balik awal so pyqa tinggal laa sorg sorg katt sane Grrrrrr agak takut laa kann .ta tau laa kenapa .merayap bli barang sorg sorg macam apee Hehee .then after half an hour i'm alone there ,baru laa Yanie ,
Dilaa ,Faten ,Nabila nd adik angkat dia datangggg Wahhhhh lega rasanyaa .
hmm .jalan jalan dulu dengan dyeorg .blaablaablaa .banyak sangat na story Tp malas na type .so for shortcut the longgggggg storyyy .pyqa na say
Thanks A Lottttssss dekat Yanie who pictured below
sebab apa ?sebab dia dengan Dilaa daa bawa pyqa prg Crossover nd belikan Purse for Birthday even daa belated Heheeee thanks Yanie <3 nd for Dilaa ,
thanks sebab pilihkan design purse tuhh .i really really appct it bebehhhhh Hahha .here pyqa na cakap .sumpaa pyqa sayang korang :*

Tuesday, August 2, 2011

YEAYYYYYYY

ehemmm .
sedang bersiap siap kelam kabut nak balik hostel ,tiba tiba phone berbunyi .tertera nama AYAH .so pickup laa .nak tau ayah cakap apa ?

-->''err tengah jamm laa sekarang ,balik after maghrib nakk ?''

and i was like
-->''haaaaa okayyokayyokayy bolehh jehh :)''

hayyyyy apa lg ,on laa balik lappy segala Heheee tak jadi buka dekat hostel
wehhh Yeayyyy sukaasukaa !
#macam tak perlu nak bgtau sangat kann actually Bhahhahaa lol kbyee :)

secondday :')

YEAHHHH today buka puasa dekat hostel yang tersergam indah tuhh ?woahhhh punn bolehhhh !bestnyaa bestnyaa Tak sabar nyhh :) #motherfakelol .halahhhh tanak tanak tanak !baru first day buka puasa katt rumaa ,second day daa kena buka puasa katt hostel ?haihhh walaoweyhh ny yang malas wa na dengaa nyhh Hahaaa but it's okayy laa kita kena redha kann jadi budaa hostel Hehee .at least ad laa jugakk tempat nak berbuka puasa ,daripada ad orang yang tade tempat nak berbuka kann :') so we must feel grateful kann kann ?heee selamat berbuka puasa uollss Takecare :*

Monday, August 1, 2011

ramadhanbulanpuasa :D

Assalamualaikum semua :)
RAMADHAN START BEGIN <3
happy fasting uolls Hehee
kdahbyee :*