Sunday, July 31, 2011

gradinggrading :D

heyyheyyheyy hyee there :) are youu okayy right now ?i'm okayy here Yepppyyyy but a little bit tired .hee wanna know why ?hereeee .

pagipagi daa bangun sebab pyqa daa suruh Yanie kejut pyqa Heee thanks Yanie :) pyqa suruh dia kejut pyqa sebab pyqa takut pyqa bngun lambat na pg Kompleks Belia dan Sukan tuhh .woaahhhhh sumpaa exited .sebab apa ?sebab ad GRADING wehhhh .tapi tapi tapi tade laa exited mana ,takut jea lebih act Ahhaaa .yelaa pyqa dalaa ta tau buat jurus 13 yang rolling tuhh .banyakk susaa mehh .so redha dan rajinkann jelaa diri pg grading tuhh .

okayy daa sampai katt KBS .madaaa semua tade ann .yang ad budaa budaa lelaki jehh dgn Amira budaa sigs f2 ny So kire dia junior pyqa laa Wahh ayat Hhaaa .pyqa training jelaa dgn dia dua orang then baruu laa budaa budaa lain sampai .


kkk now na story tyme tunggu turn na grading Pehhhh sumpaa takut yang amattttt .elakk failed jehh sbb dia bg repeat 3 kali jea jurus jurus yang kte salah buat .maiiigodddd how's my jurus 13 ?rolling ?erghh damn .agakk agakk daa lama tunggu ,tersebut laa nama Afiqah Amran .huuuuuuuuuu goyang takk goyang ann tyme tuhh Gegel semua ada Takk ingat pape dahh Hahha .

daa diri depan Abang Ngah(caoch that test me) .tunggu laa dia na cakap buat jurus apa .sebab random ann Takut takk hafal jehh .dedoo siottt .hmm mula mula okayy laa buat .japp lg dia suruh buat jurus 13 Pehhhhhhhh gentar tak gentar ann Tp buat jelaa .terpaksa kott .tp macam hapeeee jehh rolling pyqa Ishhh sumpaa buruk na matiiii .dalaa salah landing ,sakit sial badan .


hmm .kali ny jurus 13 cubaan ke 3 .ouhhhhmaiiii .tyme ny Abang Addin terus ajar Sebab last chance kann Haaaa Skin punn ajar sekali .tapi still takk bolee Haa apa cerita ?daa try banyak kali punn still tak bolee buat nd perform Huisy pelik takk pelikk ann .

so last last sampai 3 orang ajar ,Abang Addin ,Skin dgn Abang lagi sorg tuhh .nnth sape nnth nama dia .pyqa takk kenal .and AT LAST i can do it uollllsssssss Haaaa dengan bangganya berkata kata sebegini rupaa #jakunn :p .tp tade laa perfect mana ,asal bolee jelaa kann At least ad laa jugakk ann rollingnyaa Heeeee Yeaayyyyyy serious happy sangatt sangatt !even tak tau pass ke takk ,yang penting happy uollss Hahha

THANKS TO ALL FOR TEACH ME ;)

Saturday, July 30, 2011

mybirthday :D

Afiqah Amran
HAPPY BIRTHDAY TO ME
:D
i'm already sixteen bebehhhh Hahhaa
me lovee myself :*
kbyee :)

p/s ;thanks for those who had wished my birthday Meloveeyouuolls Hehhe
#terlalu banyak benda nak story ,tapi malass na citer sinihh Haha lol

Friday, July 29, 2011

shopsss :)

hyeeehyeeehyeee rindu semuaaaaaaaaaaaaaa Heheeee .how's your day ?i'm quite awesome Ahha .okayy start here .pagipagi lagi daa bngun lambat ,pyqa orang ke-3 last mandi katt hostel tuu Haaaaaaaaaaaaaa lambat tak lambat ann Kayy then terus siap pg sch laa apa lg .hmm .after sch ,macam biasa pg bandaa japp .na cari barang wehh .pyqa pg dengan mmbe pyqa ,nama dia Wan Syazwani Amalina nd prefer call her Wan .huhh sumpaa penat round cs tuhh Kejapp silverplanet ,kejapp stylo then naik balik ,playez laa converse laaa Haha macam macam .malas na piker banyak banyak pening pening so pg laa renew sim kejapp .

haaaaaaa ny ada story yang malu sikit na cerita sini Ehemmm tyme otw na pg renew sim tuhh .pyqa buka laa purse na kluar kann ic laa kononnyaa .kejapp lagi .tapppppppppp !ingatkan apa laa yang jatuh .so tengok laa .
ishhhhhhhhhhhhhh malu tak malu ann after tngok tuhh .na tau tak apa ?my PERFUME uolls .errrrrrrrrrrrrr sumpaa malu gilaagilaaaaaa .depan maxis center tuhh teruss wangi semacam .luckly tyme tuhh tak ramai yang ad nd tengok .ahaa after daa tau perfume yang pecah ,terus jalan buat dangg ann Hahaaa .

kkk after daa renew ingat na survey lg ,tp malas nak penat penat kann badan Lastlast pg jelaa PDI katt bawah tuu Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sale Sale Sale suke nyhhh Hehee apa lagi ,borong laaa :) thanks Wan sebab layan aku td Jasamu Dihargai #tyme katt pdi ny ,Yanie datang :D thanks jugaa sbb bnyk pilihkann barang untuk aku So nak balas jasa budi baik kau ,aku daa belanja kau earing kann kann ?heheee .

alright ,after all .kaki daa penat Wan punn ajak laa pg mcd to gets our lunch .so makan makan makan .jalan jalan kejapp then balik laa apa lagi Heheee .balik lepak sch kejapp dgn Wan .then 5.40 baru gerak balik hostel .hmm nice pagi td orang ke-3 last mandi .kali ny orang ke-3 last balik pulakk Hahaa that's all bebehhhh kdaaaahh .

Sunday, July 24, 2011

:|

both

both ,kbyeee .

?

awakk ,kenapa kawan awakk tanya kita soalan tuhh ?then dia cakap ,no matter what jangan buat awakk sedihh .kenapa ekk ?kita tanya dia ,dia kata secret .haihh macam mana kita na faham kalau all always be secret jehh Hadoyyyy whatever laa .
awakk ,take care kayy :)

pagipagi

maaf ,pyqa ta attend training silat katt Kompleks Sukan hari ny sebab pyqa ad masalah . masalah apa ?malass na cakapp Kdahh .

hikkhikk ,ayat dia :)

interesting words hikkhikk :)

o0o

.

heeyyyyy handsome takk handsome muka dia .but at least dia tak bajett handsome macam kau yang sepatutnya cantik :) hikhik .

P L S

aku rasa kita tak akan dapat alami *lambang dekat tangan tangan budak kecik tuhh* Kbyee =.=

Saturday, July 23, 2011

3 YEARS 2 MONTHS

KAKAKKK SAYANGGGGGG !
HAPPY ANNIVERSARY
I DO STILL LOVEE YAA BEBEHHH :*
TAKE A REALLY GOOD CARE OF YOURSELF
IMISSYOUUSOFUCKINGFREAKINGDAMNMUCHHMOREEE :')

Friday, July 22, 2011

winner .

satu lawan ramai ,mana menang ?ofc laa ramai kann Ahha .ta payah tanya daa tau kott . kemenangan selalu berpihak kepada yang benar HHAAAAA amekkk kau ayatt aku .so kalau agakk agakk daa goyang tuu ,admit jelaa apa susaaa Hikkhikk kbyeee .

back up :*



i appreciate all your support ,advice and effort so far ,because it all gave me confidence to face all the fucking useless challenges with brave full and patiently .
thankyouusomuchh good friends :)

Thursday, July 21, 2011

Wednesday, July 20, 2011

''close friend'' :*


ehemm katt sebelah pyqa tuu name dia ZULEAYANIE BT MOHD ZAKI .prefer call her Yanie .kayy dia ny bolee dikatekann mmbe rapat pyqa laa .selalu jugakk share probs sama sama .dari dulu sampai sekarang .yesss .kteorg goodlistener gituhhh .hm .dekat hostel ,form4 panggil kteorg Upin dan Ipin HAHHAHA macam hapeee jea kann .yelaa sbb kteorg dua orang nyhh tinggi same jehh .then selalu melekatt .pergi mana mana mesti sama sama .heeee .lagi satu ,kteorg mmg sukaa main SIGN LANGUAGE .bukann BODYCONTACT kayy Hahha salahh tuu .kteorg sukaa buat yang org bisu punya .yelaa nanti tyme exam senang sikitt na copy .ta main laa bawak note masuk dalam baju tudung tulis katt tangan segalaa Hehee .kteorg buat benda tuu utk cakap benda yang baik jea kayy .ta main laa na gossip punn guna Sign Language LOL .if ad sape sape ta sukee kteorg buat benda ny ,ta payah laa tengok .kteorg ta suruh punn tengok .kteorg tana laa setakat na buat bnda ny kena pergi main jauh jauh .hm .apa kata korg yang pergi main jauh jauh sampai sesatt ta tau jalan balik Ahaa aman sikit hidup tuhh .tau laa ta reti buat ,so jangan jealous kayy uollssss Ahha .yanie ny dalam studyroom duduk sebelah table pyqa .dalam dorm punn sebelah katil .classmate pulakk tuhh .so bayangkan laa kteorg rapat mcm mana .hehee .ehhhh .kteorg tade laa pegang sangat ayat ''BESTFRIEND FOREVER'' tuhh .geligeli wehhh .so kteorg just ''CLOSE FRIEND'' gituuu Ahhaa .tade laa geli sangat kann .cz pyqa rasa close friend bukann setakat bolee bawak sampai mati ,sampai kiamatt punn bolee whatt Hehee :D may God bless our friendship ,hopefully ,AMINNNNNNNNNNNNNN :)

Monday, July 18, 2011

tsktsk

either you appreciate me or not ,i'll always cry for you no matter in what condition :'/

Friday, July 15, 2011

ABANG ADDIN ,PLEASE DON'T LEAVE US !

ADDIN OTHMAN :')

Here I want to apologize for all the wrongs we did to you .sorry if our behavior has hurt you .we may inadvertently .or maybe we do not see our offense .a thousand apologies requested .your decision to leave the Pahlawan Sigs Team is very touching .although I do not know what your problem actually ,but I respect your decision .this might be the best way for you .sorry again if we interfere with your life so far .however,I want you to know that you are the most best coaches I ever have .you are very coooooool coach !but what ,you want to leave us with your own requirement .or you may need time to think again about your decision ?took as long as you want .we are waiting for the return you to be our coach again :) thank you for all the good deeds you have done .thank you for ever be our coach .thank you for leading Pahlawan Team to the experience and the competition arena . thank you for having a lot of give us advice .thank you as willing to teach us without know the meaning of tired .thank you for willing to accept a variety of offensive comments .thank you for everything ! I will not forget all the memories we shared .no matter how sweet or bitter ,all in memory .take care of yourself and remember ,we are always there for you ,you'll never be replaced Abang Addin :')

Sunday, July 10, 2011

=='

helloo fellow .firstly pyqa na say soryy katt Pahlawan team sbb pyqa ta attend training td .soryy sangat sangat .act since hari jumaat niat na datang daa ad .semangat gilaa sampai bawak balik Tembong nd Parang ingatkann na pulang hari ny .tp malam td hmm nnth laa .susaa na cakap .dalaa mmbe semua punn macam malas ann .pyqa lagi laa .plus plus takut sbb .err ad laa .malas na citer sini Ahha .dalaa tuu jea ,just na say soryy .

secondly ,aaaaaaaaaaaaaaaaaa today balik hostel meyhh .malas malas malas .pack barang punn belum ny Ape cerr Hahha .daa to bolee onl sangat Hadoyyyy .k laaa k laaa .ayah daa suruh offl ,na keluar Heee byee takecare uollssss :)

*HS ,youu makes me always thinking about youu :)

Saturday, July 9, 2011

NIKITA WILLY :*


NIKITA WILLY
sumpaa dia comel .either she in makeup or not she still cute kayy .
dalaa kecik ,cantik pulakk tuu Ahha suka tengok dia :)
I ADORING YOUU NOW :D
xoxo

Friday, July 8, 2011

none :)

hello uollsss .weeeeeeeeeeeeeeeeeeee i'm home Yeayyyyyy suke Hahha .td katt schl agakk best laa sbb complete .semua datang .SHERA YAYA ALIA .hee thanks for coming :D not forget to my beloved friend ,YANIE ahaa .hari ny kte okayy okayy jea kann .haaa kann best macam tuu Happy always gtuuu ^^ .for MIRAZACK ,thanks for the cake batik .sukee meyhh .ehemm .macam biasa ofc laa sedapp kann Ahha .bangga sikit :))

td after schl ,lyke usually .pegi bandaa .saje lepakk .pehh agakk penat laa jalan dgn Izzatul ny .last last stay Jco jehh sampai someone ny datang .berejamm laa siaa wa tnggu lu Haihh mmg sukee kann buat wa macam ny .tngu lu macam ape .but it's okayy wa ta kesah sangat mybe sbb wa daa biasa :p .lu soryy ,wa ta layan lu sangat td .wa bnyk senyap jea kann .ta banyak cakap .luckly mmbe lu ad ,tade laa tepu semacam katt sane td .act ,wa senyap sbb wa tnga piker na cakap ke tana bnde yang wa na sangat cakap katt lu tuu .but ,last last wa ta cakap pun kann sbb wa na jaga hati lu jugakk .lgpunn td ad mmbe lu .wa tana laa dia tau apa yang wa na cakap dkt lu .kangg citer laen pulakk jadi .hmm .tnga gebang gebang lepakk .kaum lu datang Hahha bagus sangat laa tuu .tade laa boring sangat kann even just for a while .err .luu ,wa hope lu ta payah laa na jealous sangat dgn story yang wa citer katt lu td tyme na balik .ta perlu kayy na jelous ny segala .waste tyme jea Terima kasih Selamat malam Jaga diri byeeebyeee .

MAAF

terima kasih kerana meminta maaf
saya seikhlas hati memaafkan anda
harap anda juga seikhlas hati meminta maaf
saya dengan penuh makna meminta maaf kepada anda
peace kbyee

Tuesday, July 5, 2011

two person absent today !

today such a boring day .semalam alia omar takk datang punn daa sunyi semacam sebab dia sakit mata apa pulakk hari ny sheera yang takk datang .dua dua tade .ya Allah sumpaa boring gilaa .so tinggal aku dgn yaya jea .bebual bercerita bdekak dua orang Hahha macam apa katt class td .btw .td cikgu math takk datang Wahhh heaven uolls .semua sukaa gilaa .dua masa pulakk tuu then tade cikgu relief ,molekkk Hehe .tp td katt fb dyeorg daa cakap na datang esukk Yeayyy !exited Ahha okayy laa gtg byee :)

Monday, July 4, 2011

NONO :)

NUR SYAHIRAH BT NORANI
HAPPY BIRTHDAY KAWANN !
MAY HAVE A BLEST :)
sixteen already ^^
here i wanna let youu to know ,i'm sincerely with my prezent and i appreciated that youu appreciated it .i'm also wanna say soryy with all mistakes that might hurt your feelings .honestly i miss the old we but maybe it's too late to previous back .lastly ,please take a good care of yourself .hope youu happy everytyme with your life and thanks for everythings :)

Friday, July 1, 2011